Un nen mor per hipotèrmia després que la seva mare i el seu oncle l'obliguin a passar diverses hores al carrer

La seva mare i el seu tiet van ser arrestats per maltractament deliberat

El niño fallecido a causa de un hipotermia
El noi ha mort a causa de la hipotèrmia | Daily Mail

Un nen de 7 anys ha mort a Bimingham, al Regne unit, a causa d'una parada cardíaca provocada per una hipotèrmia patida després de passar una llarga estona fora de casa patint les baixes temperatures de la regió, segons publica el 'Daily Mail'.

La mare i el tiet del petit l'haurien obligat a passar hores fora de casa, cosa per la qual van ser arrestats, acusats de maltractament deliberat al nen. Ara, però, han estat posats en llibertat sota fiança. A més, cap membre de la família s'ha apropat avui a la investigació judicial que s'està duent a terme.

Encara s'investiga què va passar

Quan els serveis d'emergències van acudir al lloc dels fets, el petit ja havia entrat en parada cardíaca i, tot i que van intentar reanimar-lo, no van ser capaços d'evitar que perdés la vida.

Es creu que el noi era asmàtic i, que s'hauria congelat fins a la mort després de patir hipotèrmia per passar massa temps fora de casa, tot i que la policia segueix investigant el succés i la teoria no es pot donar per confirmada.

Encara s'han de fer més proves al cadàver per determinar la causa exacta de la mort, ja que els resultats de l'autòpsia no són concloents.

La familia del niño fallecido
La família del nen mort | Facebook

Comentaris

envia el comentari