Un pastor alemany mossega un nen de tres anys i el deixa en estat greu

Les profundes ferides a la cara i al cuir cabellut podrien causar la seva pèrdua de mobilitat

Un niño de 3 años en estado grave tras ser mordido por un perro
Un nen de 3 anys en estat greu després de ser mossegat per un gos | Cedida

Un nen de tres anys va ser traslladat a l'hospital Virgen de la Macarena de Sevilla després de rebre la mossegada d'un gos a la cara. Es tracta d'un pastor alemany que es trobava als voltants de la base militar de González Tablas del Grup de Regulars, a la ciutat de Ceuta, segons han indicat fonts policials i sanitàries.

La mossegada va causar profundes ferides a una part de la cara i al cuir cabellut del petit, motiu pel qual l'equip mèdic de Ceuta està preocupat per una possible pèrdua de la mobilitat del nen a causa dels danys produïts al nervi facial. De fet, ho estan d'ençà que el menut va ser traslladat al centre hospitalari i van veure les seves ferides.

Possible pèrdua de mobilitat

Els metges no temien per la vida del nen, tot i que van ordenar la seva evacuació en vaixell fins a Algesires, a Cadis, perquè fos traslladat a l'esmentat hospital de Sevilla. Ara s'està a l'espera de conèixer el diagnòstic del menor i de què comenci a recuperar-se. Pel que fa al gos, va ser retingut per diversos agents de la policia local, els quals van arribar al lloc dels fets després de rebre l'alerta d'uns veïns.

El propietari, acusat per més infraccions

En aquest tipus de casos, la policia local trasllada la responsabilitat a Sanitat Animal i així va succeir també en aquesta ocasió. Aquest departament va ficar en quarantena immediatament l'animal.

A més, van descobrir que el propietari del gos no tenia censada la seva mascota i havia realitzat altres infraccions administratives. En conseqüència, li van aixecar una acta i, fins i tot, la Policia Nacional ha obert diligències contra el propietari del gos per un delicte greu de lesions.


Comentaris

envia el comentari