Una nena de 13 anys se suïcida després de patir assetjament escolar i deixa una nota en què es diu «lletja» i «perdedora»

La petita havia patit les burles dels seus companys de classe durant dos anys
Rosalie Avila, la petita de Califòrnia que es va suïcidar després de patir assetjament escolar | NBC

 

Una nena de 13 anys s'ha suïcidat a Califòrnia després de patir durant dos anys assetjament escolar per part dels seus companys. Segons ha informat la 'NBC', va ser el pare de la menor qui va trobar el cos de Rosalie Alvila sense vida.

 

La jove s'havia penjat i deixat al costat d'ella una carta en la qual escrivia una nota de disculpa on es deia a si mateixa «lletja» i «perdedora». «La meva filla tenia el món per davant. Ara, només puc pensar en el que podria haver fet. És només un record», va declarar el pare al citat mitjà.

Dos anys d'assetjament escolar

El pare de Rosalie també va recordar el devastador moment en què va trobar el cos de la seva filla, lamentant-se de no haver-se adonat abans del que succeïa: «Vaig haver de trobar a la meva filla penjant a la seva habitació».

 

La menor va ser traslladada a l'Hospital Infantil Loma Linda en estat extremadament crític el passat 28 de novembre i va romandre en cures intensives amb suport vital fins que finalment va morir, el passat 1 de desembre.

 

Rosalie Alvila estudiava a l'institut Taula View, del districte de Yucapi, a Califòrnia, on va patir assetjament escolar per part d'alguns dels seus companys de classe durant més de dos anys fins que no va poder aguantar més la pressió.

El centre escolar coneixia la situació

«Ningú no pot comprendre l'angoixa i confusió que segur molts dels nostres estudiants i famílies estan sentint en aquest moment», van expressar des del centre escolar a través d'un comunicat, que va celebrar un acte d'homenatge.

 

Pel que sembla, des del centre escolar se sabia la situació d'assetjament que estava patint la jove i havia rebut teràpia. «No està bé intimidar altres nens, no és correcte burlar-se del que porten posat. És horrible. Si us plau, atureu l'assetjament», va declarar la seva tia als mitjans.

 

La menor va ser descrita com una jove afectuosa i agradable que va ser una gran artista i que sempre va obtenir bones qualificacions. La seva família va dir que gaudia cantant i que somiava ser advocada per poder fer del món un lloc millor.