Una nena de 4 anys, a l'UCI per una pallissa de la seva mare a Saragossa

La dona i la seva parella van ser detinguts i, posteriorment, han ingressat a presó

Policia Nacional a les portes de l'Audiència de Castelló

La nena va rebre una pallissa a mans de la seva mare i la seva actual parella | EFE

La Policia Nacional ha detingut una mare i la seva actual parella per donar una brutal pallissa a una menor de quatre anys. A causa de les lesions, la petita es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Àrea Matern Infantil de l'Hospital Miguel Servet de Saragossa.

Un dels membres de la parella va trucar al 091, el passat dissabte 27 d'abril, per tal d'avisar que la nena de quatre anys estava inconscient dins del domicili. Un cop van arribar els agents dels serveis mèdics i, després d'avaluar la gravetat de les lesions, van decidir que el millor era traslladar-la a l'hospital per poder atendre-la.

L'equip de mèdics que va atendre la petita van quedar alarmats per la gravetat i violència que mostraven els cops que la víctima presentava al cap. La mare i la parella estan sent investigats per un delicte de lesions greus i un altre de violència domèstica per maltractament després que els sanitaris alertessin la policia dels fets.

La nena va ser operada d'urgència

La nena, de només quatre anys continua ingressada a l'UCI, en estat greu, tot i que ara ja no es tem per la seva vida. Els metges van haver d'operar d'urgència a la petita per tal d'evitar la seva mort. D'altra banda, s'ha obert una investigació que realitza el Grup d'Homicidis de la Brigada Regional de la Policia Judicial per tal d'esclarir els fets. De moment, la parella continua ingressada a presó perquè, segons ha indicat la Prefectura Superior de la Policia d'Aragó, les declaracions que han donat són contradictòries. 


Comentaris

envia el comentari