IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una nena de 5 anys mor atropellada per un tot terreny a les portes de la seva escola

La petita havia aconseguit superar un càncer de ronyó

Imagen de la pequeña Camila.
Imatge de la petita Camila. | Cedida

Una nena de cinc anys ha mort després de ser atropellada per un vehicle tot terreny sense conductor just a les portes de la seva escola a Toronto, Canadà. La petita va ser traslladada a un hospital, però no va poder salvar la vida i va morir a causa de les lesions que el cotxe li havia provocat.

La nena, Camila de Almeida Torcato, i el seu pare sortien aquest dilluns, 15 de gener, d'una activitat escolar al moment en què van ser atropellats per un tot terreny que els va atropellar empenyent-los directament contra el seu propi cotxe.

De moment és l'únic que se sap sobre el fet, la policia està investigant el motiu del succés on va perdre la vida la petita Camila de AlmeidaTorcato i en el qual el seu pare també va patir lesions, tot i que de menys gravetat.

Homenatge a la petita i suport a la família

Com informa 'CTVNews', la nena va ser traslladada d'urgència a l'hospital més proper a causa de les greus lesions que l'accident li havia provocat, els metges no van poder fer res per la seva vida i poques hores després va acabar morint.

Després del succeït han estat unes quantes les mostres de suport a la família però també s'ha fet un acte molt especial en homenatge de la petita. Just el dia següent del fatídic accident, companys de la mateixa escola van decidir realitzar un improvisat monument de flors i animals de peluix a les portes del col·legi.

També des de llavors s'està fent una recaptació de diners a través d'internet per la família de Camila, perquè puguin tenir ajuda econòmica en tot allò en què ho puguin necessitar. «Aquesta família està passant per moments molt difícils i ara és l'única forma que tenim d'ajudar», explica la fundadora de la pàgina.

La nena havia superat un càncer de ronyó

Camila havia ja passat pel pitjor de la seva vida quan va arribar tràgic succés, i és que amb només tres anys va poder sobreviure a un càncer de ronyó. Els metges van poder extirpar-li el tumor i la nena ja estava bé, segons la història dels pares.

L'accident que va acabar amb la vida de la petita es va produir de forma molt estranya, pel que ara la policia investiga el que va poder passar. El vehicle es va moure sol, sense que a dintre hi hagués cap conductor, un fet realment estrany que de moment no té explicació.


Comentaris

envia el comentari