Una nena de 6 anys, a punt de morir pel que hi havia dins d'un 'nugget'

La mare de la petita denúncia que es va trobar una altra peça de pollastre amb el mateix problema

Nugget de McDonald's amb una mascareta a l'interior, al Regne Unit
La mare de la petita denúncia que es va trobar una altra peça de pollastre amb el mateix problema | Cedida

En vuit mesos que portem de pandèmia, el coronavirus ha donat lloc a tota mena de situacions inusuals. Però la que arriba des de Regne Unit supera tots els límits: una nena de sis anys s'ha ennuegat amb un 'nugget' al McDonald's. Però el més sorprenent és el que portava dins: una mascareta quirúrgica.

L'incident ha tingut lloc a la localitat d'Aldershot, a Anglaterra. La nena era a casa menjant uns 'nuggets' que havia encarregat en un restaurant de la coneguda cadena de menjar ràpid. Segons la mare, la petita es va començar a posar de color blau.

Laura Arber, la mare de Maggie, ha explicat a la premsa britànica que la seva filla va començar a canviar de color perquè s'estava ofegant en empassar-se un 'nugget' de pollastre que contenia al seu interior una mascareta cuinada. Afortunadament, la seva mare va actuar ràpidament i li va posar els dits a la gola perquè pogués expulsar el cos estrany.

En vomitar la menor, la mare va comprovar sorpresa que el que sortia de dins del 'nugget' de pollastre era una mascareta de color blau, cuinada. No només això, sinó que va poder veure com un altre dels 'nuggets' també tenia restes de mascareta al seu interior.

La mare assegura estar indignada. «La meva filla podria haver mort», ha dit de manera contundent. Per això no s'ho va pensar dues vegades i va decidir trucar directament al local de la cadena McDonald's encarregat de la comanda.

Un dels empleats es va excusar dient que els 'nuggets' ja venen precuinats i que ells només els escalfen i els serveixen. Una explicació que no convenç Laura, encara sacsejada per l'ensurt. La mare es queixa que no ha rebut cap disculpa i que es va sorprendre en comprovar que seguien servint els famosos 'nuggets' tot i l'incident: «El pitjor és que els segueixen servint».

Les disculpes de la companyia

Però McDonald's sí que s'ha disculpat i ha promès que reforçarà els controls de qualitat per evitar nous errors d'aquesta mena, que ha qualificat d'«imperfeccions». Una portaveu de la companyia, per la seva banda, ha lamentat haver d'escoltar aquesta història i ha llançat un missatge de compromís amb la seguretat alimentària.

«El menjar és de crucial importància per a nosaltres i posem un gran èmfasi en el control de qualitat, seguint els estàndards rigorosos per evitar imperfeccions», ha assegurat la companyia. Ha anunciat que revisaran tot el sistema.

Finalment, McDonald's ha volgut emetre també una disculpa pública. «Quan els nostres empleats van assabentar-se de l'incident, es van disculpar i van oferir un reemborsament complet», acaba.


Comentaris

envia el comentari