Una nena salva a la seva mare d'una brutal pallissa del seu pare a Màlaga

La petita va agafar a l’home per la roba i la mare va aprofitar el moment per fugir i trucar a la policia
El cuerpo ha sido localizado en la Puerta norte de los Jardines del Guadalquivir
 
La intervenció de la petita va ser clau perquè la seva mare fugís i el pare fos detingut | Cedida

Una nena de només 8 anys va salvar a la seva mare d’una brutal pallissa que li estava donant el seu pare. La petita es va ficar en mig i la seva mare va poder aprofitar per escapar i refugiar-se a casa d’una veïna. A més, va aprofitar que l’home, que s’havia tancat amb ella a la casa, estava despistat per obrir-li la porta a la policia perquè el poguessin detenir.

 

Va succeir el passat dilluns a la matinada al barri Ciudad Jardín de Màlaga, segons el diari ‘SUR’. La dona va confessar a comissaria que feia temps que era víctima de maltractament i que la seva parella l’acostumava a pegar quan tornava ebri a casa. També va confessar que l’amenaçava de mort si intentava denunciar-lo: «Si truques a la policia i surto lliure et mataré». Inclús, la dona va admetre accedir a mantenir relacions sexuals amb ell per calmar-lo, però després del succeït aquest passat dilluns va decidir denunciar amb la intenció de protegir-se a ella i la seva filla.

 

 

Imatge arxiu maltractament
L'home pegava habitualment la seva parella quan venia begut a casa | Pixabay

 

L’home va tornar a casa begut

Els fets que van succeir el passat dilluns, quan el detingut, un bolivià de 32 anys, va regressar a casa seva passada la mitjanit després d’haver estat bevent. Quan va arribar a casa va posar la música molt alta, la seva dona el va informar que els veïns ja s’havien queixat diverses vegades i que havia d’abaixar el volum, al que l’home va respondre de manera molt violenta. Va començar a insultar i glopejar la seva parella, fins al punt de trencar una de les portes de la casa.

 

En un intent desesperat, la dona va intentar trucar la policia, però l’home li va agafar el telèfon i el va destorçar. Després la va agafar del coll i la va intentar ofegar, a més de donar-li un violent cop de puny a la boca. En aquell moment, la seva filla va intervenir: Va agafar al seu pare per la roba fins que la va apartar, provocant que la petita es fes mal contra la porta. Però aquesta petita distracció va donar a la seva mare la possibilitat de fugir, anar a casa de la veïna i trucar a la Policia Nacional

 

L’home es va tancar amb la nena al domicili familiar, impedint així que els agents poguessin entrar per arrestar-lo. Però la petita va aprofitar un descuit del seu pare per obrir la porta i ajudar als agents a què poguessin detenir-lo.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari