La nena assassinada a Mataró «sempre estava sola al pati»

La família feia un any que havia arribat al barri i no se'ls veia mai junts als tres | Un excompany de la menor assassinada explica a Telecinco que no es feia gaire amb els seus companys de classe
Imatges de la menor morta a Mataró
La policia busca al germà de la víctima i l'ha desvinculat com a sospitós de l'assassinat | CatalunyaDiari.cat

Mentre la policia segueix buscant al germà desaparegut de la nena que va aparèixer morta a Mataró i els veïns segueixen consternats, les hipòtesis sobre què va passar al domicili de la família segueixen obertes i plenes d'incògnites.

 

Segons informa 'Telecinco' feia aproximadament una setmana que cap dels dos germans anava a l'institut. «Ell sempre estava callat, anava sol, li costava parlar castellà», explica un company de classe. «La nena sempre estava sola al pati» afirma a la cadena una altra companya de l'institut on els dos germans havien arribat tan sols uns mesos ençà. 

 

La família no es relacionava amb els veïns

La família va arribar al barri fa un any, i el silenci del germà també era compartit per la nena «Eren molt freds, no parlaven amb ningú» ha explicat un dels últims veïns que els va veure. Un dels veïns, el botiguer que va explicar que havia vist una tercera persona al pis de la víctima, relata que la nena anava a la seva botiga cada tarda, i el divendres, com qualsevol dia, va agafar galetes, xocolata i aigua, li va deixar l’import i se’n va anar quasi sense articular paraula. El germà, en canvi, va passar pel local el dia anterior, el dijous, quan la mare d’ambdós ja havia marxat de viatge a Rússia. 

 

L'última persona en veure a la víctima va ser un veí

El veí també ha assenyalat al mitjà que a la mare se la veia molt poc «no els veies mai junts als tres». Tot i que la família passava força desapercebuda, els veïns de Mataró s’han mostrat commocionats i han mostrat el seu condol amb una concentració que es va realitzar dimarts a la Riera de Mataró, on van assistir desenes de persones.

concentració
Concentració a Mataró per condemnar els fets de la menor assassinada | ACN

 

La mare ha denunciat la desaparició del germà de la víctima i ara la policia el busca per protegir-lo i, a més a més, per veure si pot aportar informació rellevant per la investigació. En el cas de la menor, la policia va confirmar ahir que es tracta d’un homicidi.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari