YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la nena assassinada a Vilanova i la Geltrú li faltaven peces de roba quan van trobar el cos

La van trobar els seus tiets

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | cedida

A poc a poc, es coneixen més detalls sobre la nena assassinada a Vilanova el vespre del passat dilluns 4 de juny. Ara, segons ha informat 'El programa de Ana Rosa', s'ha sabut que al cos de la Laia li faltaven peces de roba quan va ser trobat, sense quedar clar quines. El seu cadàver estava amagat sota un matalàs a casa d'un veí dels avis de la nena. Tenia ferides d'arma blanca i signes d'haver estat estrangulada.

La petita Laia havia desaparegut tres hores abans que el seu cos hagi estat trobat sense vida. Els seus avis l'havien recollit de l'escola i l'havien portat a casa seva, fins que la vinguessin a recollir. El seu pare l'esperava amb el cotxe a sota, i ella va sortir de casa dels seus avis però mai va arribar al carrer.

Un tiet de la nena va trobar el cos sense vida de la menor

El pare de la nena, en veure que no apareixia, va anar fins a casa seva, pensant que s'havien pogut confondre i que la nena hagués pogut tornar sola. En arribar a casa tampoc hi era, i va tornar al bloc dels avis, on havia quedat amb la Laia. La nena no hi era. Els pares van denunciar la seva desaparició, i la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van iniciar la cerca.

Va ser llavors quan, mentre la mare i el pare eren a comissaria, dos tiets de la menor d'edat, amb una patrulla dels Mossos d'Esquadra, van regirar el pis dels avis per si la nena podia estar-hi amagada, però no la van trobar.

La cerca va seguir pels diferents pisos del boc i en un d'ells, al primer pis, un home obre la porta en tovallola, com si s'hagués acabat de dutxar, i diu que no sap res de la nena. Es tracta d'una persona poc coneguda a la comunitat de veïns, ja que feia poc que s'havia instal·lat al pis dels seus pares mentre la seva mare estava ingressada a l'hospital per una greu malaltia.

Quan va marxar la patrulla dels Mossos, els dos tiets van tornar a trucar a la porta. Un dels dos familiars va agafar l'home i l'altre va entrar a casa. Va recórrer el pis i va ser en una habitació, amagada amb un matalàs, que va trobar el cos sense vida de la nena.

Va ser llavors quan una patrulla de la policia local de Vilanova i la Geltrú va detenir l'home a casa seva. En un primer moment l'home repetia que ell no havia sigut i ara està a l'espera de ser entregat al jutge per declarar. Aquest mateix dimarts, l'home ha estat traslladat de nou al seu pis per tal de reconstruir els fets.


Comentaris

envia el comentari