Una nena d'11 anys dona a llum a Múrcia

Els familiars la van portar a urgències pensant-se que tenia algun «problema estomacal greu»

La joven se ha quedado embarazada con tan solo once años.
Una nena d'11 anys dona a llum a Múrcia. | Cedida

L'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca de Múrcia s'ha posat en contacte amb la policia per informar que una nena d'11 anys havia donat a llum, un protocol que s'activa sempre en aquests casos, tenint en compte l'edat de la nena, tal com informa 'El Periódico'. 

Els pares i la nena, una família d'immigrants bolivians, van avisar urgències i van demanar portar-la en ambulància a l'hospital perquè pensaven que es tractava d'un «problema estomacal greu»

No obstant això, i després de l'exploració dels facultatius i algunes proves, l'equip mèdic va comprovar que el que li passava a la nena és que estava de part. Així doncs, i en arribar a l'hospital, la menor va donar a llum un nen sense necessitat de passar pel quiròfan.

La família no sabia res

L'objectiu del protocol és investigar si darrere d'aquest part hi pot haver alguna mena de delicte, ja que des de la Prefectura Superior de Policia no descarten que pugui tractar-se d'un delicte d'agressió sexual

Tanmateix, fonts de la Comunitat Autònoma han confirmat que tant la nena com el seu fill estan en bon estat de salut. Cal destacar, però, que «ni la nena ni cap membre de la família van dir que estava embarassada i quan van ser preguntats van dir que no ho sabien», han informat fonts pròximes als fets. 

Investigant un possible delicte sexual

Així doncs, el cas serà analitzat i investigat com un possible delicte de caràcter sexual, doncs encara que hipotèticament les relacions sexuals haguessin estat consentides, en tractar-se d'una menor de 16 anys, podria existir-hi delicte, doncs es considera que no s'ha aconseguit la maduresa necessària per decidir sobre aquest aspecte.

Després d'atendre la nena d'11 anys, els responsables del centre hospitalari van alertar a la Prefectura Superior de la Policia de Múrcia, la qual va derivar el cas als serveis socials de la Comunitat Autònoma, els quals s'encarregaran d'obrir una investigació sobre si pot existir un possible delicte cap a la menor.


Comentaris

envia el comentari