IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nena esclava sexual del Daesh: «Em van violar cada dia durant sis mesos»

La jove va ser raptada per l'autodenominat Estat Islàmic amb només 14 anys

Ekhlas fue convertida en esclava sexual por el Daesh con solo 14 años.
Ekhlas es va convertir en l'esclava sexual del Daesh amb només 14 anys. | BBC

Ekhlas és una jove de 18 anys, refugiada i procedent de l'Iraq. Actualment, viu en un hospital psiquiàtric d'Alemanya i assegura que, malgrat no ser el millor lloc del món, és molt millor que la seva anterior vida. I és que amb prou feines tenia 14 anys quan va ser raptada pels soldats del Daesh i convertida en una esclava sexual.

Tot va començar el mes d'agost del 2014, quan el poble on Ekhlas vivia amb la seva família va ser atacat per militant de l'autodenominat Estat Islàmic. Aquell dia, molts homes i dones van ser assassinats a mans del Daesh, i molts altres van ser capturats. 

Segons ha publicat el mitjà anglès 'BBC', Ekhlas i la seva família van intentar fugir per les muntanyes, però abans que poguessin arribar, van ser trobats pels soldats. «Van matar al meu pare davant els nostres ulls. Vaig veure la seva sang a les seves mans», explica la mateixa Ekhlas. Va ser llavors quan a ella la van separar de la seva mare, la van segrestar i la van ficar a la presó. 

Va viure un autèntic infern

«Tot el que escoltava eren crits, plor, tots estàvem afamats, no alimentaven a ningú. Vaig veure a un home d'uns 40 anys sobre una nena d'uns 10. La nena cridava. Mai oblidaré aquells crits. Deia 'Mamà, mamà…' però no vam poder fer res», explica amb molta enteresa.

 

Eklhas durante una de las terapias de grupo para niños y adolescentes refugiados.
Eklhas durant una de les teràpies de grup per a nens i adolescents refugiats. | BBC

 

Llavors va començar el pitjor. Un dels militants es va apropar al grup de nenes i adolescents on ella estava i la va escollir. «Ell em va escollir entre 150 nenes. Era tan lleig, com una bèstia, amb pèl llarg. Feia tanta mala olor... tenia tanta por que no podia ni mirar-ho. Em va violar cada dia, durant sis mesos. Vaig tractar de matar-me».

Una força inhumana

Malgrat l'infern que va viure, Ekhlas mai va defallir. Ara explica la seva història sense plorar perquè assegura que allí «em vaig quedar sense llàgrimes». No obstant això, un dia en què el seu captor estava lluitant al terreny, la jove va aconseguir escapar.

En aquell moment va començar la seva nova vida. Va ser portada a un camp de refugiats on va conèixer a l'advocada nord-americana Jaqueline Isaac. Aquesta es va encarregar de ressituar-la a Alemanya, on ara rep el suport psiquiàtric que necessita. A més, va al col·legi i forma part d'un grup de teràpia per a nens i adolescents refugiats.


Comentaris

envia el comentari