Una nena d'un any s'intoxica amb unes galetes de marihuana a la Garrotxa

La menor i la seva mare van haver de ser ateses a l'Hospital Josep Trueta, on continua ingressada a planta

Unes galetes amb marihuana van ser la causa de l'intoxicació
Unes galetes amb marihuana van ser la causa de la intoxicació | CatalunyaDiari.cat

Una nena d’un any va ser ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona per una intoxicació provocada per unes galetes amb Marihuana. La seva mare, així mateix, també va haver de rebre atenció mèdica a l’hospital gironí.    

La intoxicació es va produir el passat dilluns, 27 d'agost,  a Sant Aniol de Finestres, a la Garrotxa. La mare i la petita estaven soles a casa, quan de sobte la nena es va començar a trobar malament. La dona es va traslladar en cotxe Sant Esteve de Llémena, on molt nerviosa i marejada, va demanar als veïns que truquessin al 112. Després de la trucada, el SEM va activar un helicòpter medicalitzat i una ambulància que es van desplaçar cap al municipi gironí. Els metges van detectar la intoxicació alimentària i van procedir al trasllat del nadó a l’hospital Josep Trueta de Girona.      

La nena va passar per la UCI

Després d’una primera revisió per part de l’equip mèdic, la menor va ingressar a la Unitat de Cures Intensives Pediàtrica de l’hospital. Va ser en aquest espai on la menor va continuar en observació fins el matí de dimarts, 28 d’agost. Posteriorment, els serveis pediàtrics van traslladar-la en una habitació de planta del centre on encara es troba ingressada.

Imatge d'arxiu de l'hospital Josep Trueta de Girona
Imatge d'arxiu de l'hospital Josep Trueta de Girona | Cedida

 

La nena no va ser l'única que va ser atesa pels metges. La mare també va ser traslladada a l'hospital per una ambulància del SEM fins a l'hospital gironí, on va ser tractada pels doctors, tot i que va rebre l'alta mèdica hores després.  

 

La mare nega que les galetes fossin seves

En prendre-li declaració a la mare de la menor intoxicada, així mateix, la policia va descartar la vinculació directa entre les galetes i la seva mare. Els Mossos d'Esquadra continuen treballant per tal d'esbrinar a qui pertanyien les galetes, ja que la mare va negar que fossin seves. Per tal d'identificar qui va cuinar les galetes, els agents van agafar mostres de l'aliment.  


Comentaris

envia el comentari