ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Mor una nena després que el seu pare se l'oblidés al cotxe a Madrid

La història s'ha tornat a repetir en menys de dos mesos, ja que una nena de deu mesos va morir de la mateixa manera a Manacor, Mallorca

Efectivos del Samur atendiendo una emergencia. Imagen de archivo
Efectius del Samur atenent una emergència, en una imatge d'arxiu | Emergències Madrid

 

Una nena d'un any ha estat trobada sense vida tancada dins d'un vehicle que estava estacionat en un carrer del districte d'Hortaleza, a Madrid. Concretament, aquest desenllaç tan tràgic ha tingut lloc al carrer d'Ana d'Austria, en el número 32, a Sanchinarro, situat en el barri Valdefuentes de la ciutat madrilenya. Ara, les autoritats pertinents estan investigant la causa de la seva mort.

Les primeres hipòtesis apunten que el causant d'aquest tràgic incident va ser el mateix pare de la petita en oblidar-se de portar-la a la guarderia. Així doncs, la nena ha passat gairebé vuit hores tancada dins del cotxe, fins que la seva mare ha vist que la seva filla no havia anat a l'escola i l'ha trobada sense vida dins el vehicle. Va ser ella, domcs, qui ha trucat al Samur que va acudir amb rapidesa, no obstant tots els seus esforços, no van poder salvar la vida de la nena d'un any.

El pare va oblidar la nena dins el cotxe

Aquesta tràgica història comença quan, a les 9.00 hores del matí, el pare havia de portar la nena a la guarderia, com cada dia de dilluns a divendres, però no ho ha fet. A les 16.00 hores de la tarda, la mare ha anat fins al centre infantil per recollir la nena, tal com ho té pactat amb el pare, tanmateix els professors van informar-la que la menor no havia anat a l'escola en tot el dia. 

Sense perdre el temps, la dona ha vist que el pare no havia dut la menuda a l'escola i s'ha desplaçat ràpidament fins el cotxe per trobar la seva filla tancada a dins en estat greu. Un cop ha arribat l'equip sanitari del Samur, aquests han procedit a practicar totes les mesures de reanimació possibles a la menor, però després de 45 minuts han confirmat que la nena va morir per una parada cardiorrespiratòria.

Una altra nena morta, fa menys de dos mesos

Aquest no és el primer cop que té lloc un succés tan trist. Fa menys de dos mesos, el passat 10 d'agost, va ocórrer un succés similar a Manacor, Mallorca. En aquell moment, l'avi d'una nena de deu mesos va oblidar-se d'ella dins del cotxe durant moltes hores. Des de les 7.00 hores del matí, fins que va adonar-se del seu error a les 15.00 hores de la tarda.

Llavors, l'home de 56 anys va demanar ajuda als serveis d'emergència, però els metges no van poder fer res per salvar-li la vida perquè ja havia mort a causa de les elevades temperatures que hi havia dins del vehicle, segons va confirmar l'Institut Forense de Palma. Uns 30 graus al carrer que augmenten moltíssim dins d'un cotxe tancat.


Comentaris

envia el comentari