La nena de 15 anys de Palamós va ser agredida sexualment en un edifici en obres

L'espai on es va dur a terme l'acció és molt proper a la platja, on es celebrava la revetlla de Sant Joan

Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, 24 de juny, a dos joves de 14 i 15 anys com a presumptes autors d’una agressió sexual a una jove de 15 anys de Palamós, al Baix Empordà. L’agressió, així mateix, s’hauria produït en el marc de la revetlla de Sant Joan, quan un jove menor d’edat hauria abordat una noia de només 15 anys en un edifici en obres.

Hauria estat en aquest espai, a escassos metres de la platja on se celebrava la revetlla, on el presumpte autor material dels fets hauria amenaçat la noia per, posteriorment, penetrar-la. Segons ha informat l’inspector dels Mossos d’Esquadra, Albert Oliva, les primeres informacions apunten al fet que víctima i agressor no es coneixien prèviament.

Un segon menor, involucrat i detingut

Just en el moment en el qual es duia a terme l’agressió sexual, un altre home hauria aparegut a escena. Aquest, que ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, no va prendre part activa en l’acció del primer jove, tot i que també és cert que no va fer res per aturar-lo.

Els fets es va produir entre l'Avinguda de Catalunya (foto) i el passeig del Mar
Els fets es va produir entre l'Avinguda de Catalunya (foto) i el passeig del Mar | Google Street View

 

Després de dur a terme l’agressió, finalment, tots dos van marxar junts del recinte en obres i hores després la noia va optar per denunciar l’agressió als Mossos d’Esquadra. D’altra banda, els joves acusats ja han passat a disposició de la Fiscalia de menors.

Un edifici en obres, l’escena de la terrible acció

Es tracta d’un edifici en obres que resta molt a prop de la platja on s’hi duien a terme les barraques per celebrar la revetlla de Sant Joan. Tot i que se’n desconeixen les causes, l’agressió s’hauria desplaçat fins a aquest edifici, situat entre el passeig del Mar i l’avinguda Catalunya de Palamós.

La zona de l'eixample de Palamós, on s'hauria dut a terme la presumpte violació
La zona de l'eixample de Palamós, on s'hauria dut a terme la presumpta violació | Google Street View

 

Finalment, després del terrible succés, la jove va demanar ajudar a uns amics, va donar l'alerta als Mossos d'Esquadra i va descriure l'agressor. Poques hores després, doncs, els agents del cos policials català van optar per detenir els dos joves involucrats en la presumpta violació.

Es tracta, així mateix, d’una de les quatre agressions sexuals que es va denunciar durant la passada revetlla de Sant Joan. D’aquestes, una s’hauria produït a Palamós i les tres restants a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari