URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La nena que va caure pel balcó i va morir a Burgos era filla d'Ana Julia Quezada

En el seu moment, la policia va considerar que es tractava d'un accident

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel.
Ana Julia Quezada, la dona detinguda per la mort de Gabriel Cruz | Facebook

Després de la seva detenció per part de la Guàrdia Civil mentre transportava el cadàver de Gabriel Cruz al maleter del seu cotxe, sorgeixen molts més detalls sobre la vida d'Ana Julia Quezada, alguns dels quals podrien ser essencials per a tancar el cas. 

Un d'aquests detalls és la mort d'una nena que va caure des del balcó de casa seva Burgos l'any 1994, que ara la Guàrdia Civil ha confirmat que era filla seva. La parella del pare de Gabriel va viure al voltant de 20 anys en aquella ciutat, fins que va decidir marxar a Almeria després de la tràgica mort de la seva filla.  

La filla continua vivint a Burgos

Tal com explica 'El Español', Ana Julia va arribar al nostre país procedent de la República Dominicana amb una parella anterior, i la nena que va morir era fruit de la seva antiga relació. Posteriorment va ser mare per segon cop, però ja amb una parella espanyola. 

La seva segona filla viu actualment a Burgos, però ella va decidir fa uns anys mudar-se a Níjar, on ja havia estat en diferents ocasions. Posteriorment va obrir un bar, i una mica després va conèixer Ángel David Cruz, el pare de Gabriel, amb qui va començar una relació que ha durat fins als nostres dies. 

La policia repassa els anys que la dona va viure a Burgos

Amb tot, la Guàrdia Civil continua investigant com va morir el petit Gabriel, i per fer-ho està repassant també els anys que la dona va viure a Burgos, i és que la Guàrdia Civil no descarta que la mort de la seva filla no hagi estat un accident, tal com es va dir en el seu moment. De fet, els veïns sempre havien assegurat que la mort va ser molt estranya, i que alguna cosa no acabava d'encaixar. 24 anys després, la policia busca pistes que permetin saber tota la veritat sobre aquell cas. 


Comentaris

envia el comentari