YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una nena troba una pistola al costat d'un Centre Cívic a Tarragona

L'arma va ser recollida pels agents dels Mossos d'Esquadra per tal de ser investigada

L'arma està sent investigada per trobar a la persona propietària | Cedida

Una nena va trobar el passat dimecres una arma de foc, al costat del Centre Cívic de Sant Salvador, a Tarragona. La menor va donar l'avís que havia trobat una pistola als agents del cos dels Mossos d'Esquadra, aprofitant que aquests es trobaven al centre per una activitat. L'arma trobada era una pistola del calibre 22, la qual es desconeixia qui era el seu propietari.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Va trobar l'arma a terra

Els fets van tenir lloc el passat dimecres dia 3 d'abril quan una nena que es dirigia al centre Cívic de Sant Salvador, situat a l'avinguda dels Pins de Tarragona, va trobar a terra una pistola, segons explica el Diari de Tarragona.

La nena va aprofitar que al centre hi havia una dotació dels agents del grup de Relacions amb la Comunitat que havien acudit al centre per oferir una xerrada, per notificar-los. La petita va avisar els agents i els va portar fins al lloc on se situava l'arma, ja que no l'havia agafat de la seva ubicació.

Imatge del Centre Cívic de Sant Salvador, on van trobar l'arma | Google Maps.

 

Es desconeix si ha estat utilitzada per fets delictius

La pistola es trobava just al costat del centre, a terra. Els agents del cos de seguretat van recollir l'arma i la van portar a la comissaria per tal de ser investigada. Els membres de la Unitat d'Investigació del Tarragonès són els encerregats de portar el cas sobre l'arma trobada. Els agents investigaran, a través del número de sèrie, a qui pertany aquesta pistola i sobretot, si ha estat utilitzada per qualsevol fet delictiu.


Comentaris

envia el comentari