Nessie podria haver reaparegut a la superfície del Llac Ness

Un home que passejava va fotografiar el moment
El Llac Ness està envoltat de misteri pel seu mític monstre tan difícil de veure | Cedida.

 

Aquesta imatge mostra ondulacions sobre l'aigua del Llac Ness, i per a alguns pot suposar una evidència fotogràfica que el monstre existeix i encara se segueix en la seva cerca. Ara molts es pregunten si la bèstia fantàstica, en cas d'existir, podria haver-se aventurat a sortir a la superfície del Llac per algun motiu racional. La fotografia va ser presa per Steve Frame, de 50 anys, mentre passava pel Llac Ness des de la seva casa en Drumnadrochit.

Quan acabava de passar pel Embarcadero del Temple que domina el Castell de Urquhart, es va veure atret per alguna cosa estranya que estava succeint en l'aigua. Steve va dir: «jo estava conduint a Inverness per fer alguns encàrrecs quan vaig veure de cua d'ull aquesta pertorbació en el llac . Em vaig detenir en la vora de la carretera i ho vaig mirar durant mig minut, al final em vaig decidir a prendre diverses fotos. Alguna cosa estava solcant la superfície del lloc, però no podria dir el que era».

 

Fotografa de Steve Frame del suposat monstre del Llac Ness | Steve Frame

 

«No hi havia vaixells al voltant i definitivament no era una foca, ni un ocell ni tampoc un peix», explicava sorprès Steve, «Era massa gran per a això». Encara que més d'una vegada ha vist algun moviment estrany en el llac, mai havia vist gens semblat fins avui. «No estic dient que sigui Nessie, perquè no ho sé. El meu cor diu que crec en això, però el meu cap diu que no», explicava el jove, que assegura que sigui com sigui «hi ha alguna cosa estranya al llac». A més, assegura conèixer al veterà caçador de Nessie, Steve Fetham, que va quedar sorprès després d'ensenyar-li les seves instantànies.

Steve Frame, l'home que passejava pel Llac Ness | The Sun
 Comentaris

envia el comentari