rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

URGENT

Una dona de 37 anys, agredida i violada a Barcelona

Ángel Garó s'enfronta a nou mesos de presó

La Fiscalia ha presentat l'informe contra l'humorista, acusat de violència domèstica
Demanen nou mesos de presó per Ángel Garó. | Telecinco

 

La Fiscalia demana nou mesos de presó per Ángel Garó, per un presumpte delicte de violència domèstica a la seva parella, al maig de l'any 2017. Així ho ha comunicat al magistrat del Jutjat penal, número 5 de Màlaga, que instrueix el cas i que celebrarà el judici el 26 de setembre.

 

A més, a la petició de sentència contra l'humorista gadità, que resideix a Màlaga, també se sol·licita que no pugui aproximar-se a una distància inferior a cent metres de la seva exparella, així com tampoc pot comunicar-se amb ell, per cap mitjà possible.

 

Amb aquesta situació, Ángel Garó haurà de començar a preparar la seva defensa per evitar la sentència presentada per la Fiscalia, davant el jutge. En els pròxims mesos, el desenvolupament del procés i la resolució del cas determinaran la culpabilitat o innocència de la celebritat.

Ángel Garó, acusat de violència domèstica

Ángel Garó davant de Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'. | Cedida

 

L'exparella d'Ángel Garó va denunciar que, el 24 de maig de 2017, a les 6.15 hores, es trobava amb l'humorista al domicili que compartien a Màlaga. Llavors, assegura que Garó, amb qui havia mantingut una relació per més d'un any, li va increpar en repetides ocasions.

 

Davant aquesta situació, el denunciant va decidir que volia marxar-se de casa, acte que el gadità va evitar, agafant-li amb força per la mà esquerra. La seva llavors parella es va separar i va decidir anar al pis de sota, moment en què Garó va aprofitar per enfrontar-se amb ell, fent-li caure per les escales.

L'afectat va aconseguir aixecar-se i sortir de la casa pel seu propi peu, recuperant abans el telèfon mòbil, «que li havia estat arrabassat per l'acusat», segons va informar la fiscalia. Retirant-li el dispositiu, Ángel Garó volia evitar que la seva exparella cridés a la policia.

 

A causa dels cops i lesions sofertes, l'home va ser diagnosticat amb policontusions, diverses erosions i un esquinç en el turmell dret. No obstant això, segons assenyala el fiscal, el denunciant ha decidit renunciar a les indemnitzacions que poguessin correspondre-li per les seves lesions.