CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una víctima mortal en un xoc frontal a l'N-340 a Altafulla

Ángel María Villar destituit com a president de la Federació Espanyola de Futbol pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu

Villar va ser detingut per corrupció el passat juliol
Ángel María Villar, president de la RFEF. | EFE

 

Àngel María Villar ha estat destituït com a president de la Federació Espanyola de Futbol per part del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD) de forma definitiva. Aquest encara mantenia el càrrec tot i haver estat detingut el passat mes de juliol en una operació contra la corrupció a la institució que liderava.

La decisió respon a un expedient que el mateix TAD va obrir a Villar el passat setembre. En aquest informe l'acusaven de vulnerar el reglament electoral de les federacions esportives espanyoles. I és que consideren que Villar va realitzar actuacions en favor de la seva precandidatura tot i encara ser membre de la Comissió Gestora de la Federació.

Noves eleccions

Concretament, a Villar se l'acusa de la vulneració de la neutralitat de l'organisme gestor per propiciar la difusió del seu programa electoral als mitjans de comunicació i gracies a una carta als presidents de les territorials. Així doncs, amb el seu cessament, tot el seu consell passa a ser una gestora i s'hauran de convocar noves eleccions.Seguirà ampliació.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.