Mor amb només 24 anys i a punt de donar a llum la 'youtuber' Nicole

La família ha comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials

Nicole Thea
El nadó que esperava també ha perdut la vida | Instagram

La coneguda influencer, youtuber i ballarina, Nicole Thea, va morir de manera sobtada el passat dissabte amb només 24 anys i embarassada del seu primer fill. Va ser la mare de la jove britànica l'encarregada d'anunciar la fatídica notícia a través de les xarxes socials. 

No es coneixen les causes de la mort

Nicole era popularment coneguda per pujar vídeos a Youtube, on mostrava el dia a dia del seu embaràs amb la seva parella, el també ballarí 'Global Boga'. Tots dos van anunciar l'espera del seu primer fill el passat 19 d'abril a través d'una publicació a Instagram: «Déu ens ha donat la millor de les benediccions. Finalment estic creant una petita i preciosa vida al meu interior. No puc creure que aquest petit sigui ja per mi i per a l'amor de la meva vida, la nostra petita meitat. Realment 'Global Boga' ha estat el millor suport que he pogut tenir i Déu no ha comès cap error en convertir-lo en pare». 

Després de conèixer la mort de la jove i del seu nadó, va ser la mare d'aquesta l'encarregada de publicar una imatge al perfil de la influencer confirmant la fatídica notícia: «A tots els amics i seguidors de Nicole, anunciem amb una gran tristesa que Nicole i el fill que anaven a tenir ella i Boga, Reing, han mort durant el matí d'aquest dissabte. Com a família preguem que es respecti la nostra privacitat perquè els nostres cors es troben veritablement trencats i han de lidiar amb el que ha passat». 

«La meva preciosa nena Nicnac i el meu nét Reign, us trobaré a faltar per la resta dels meus dies fins que ens tornem a veure al cel», concloïa el comiat de la progenitora de la youtuber. Més enllà d'aquesta publicació, la família no ha volgut donar més detalls sobre la mort de Nicole.

Així mateix, han volgut anunciar la decisió que ha pres la parella de la víctima de publicar els últims vídeos que la jove britànica tenia preparats pel seu canal de Youtube. L'últim pujat per Nicole va ser publicat diumenge, on se la podia veure preparant un bany de llet i emocionada per les seves últimes setmanes d'embaràs. 


Comentaris

envia el comentari