Nieves, la mare de la nena que va morir per culpa d'un càncer cerebral, relata com és el seu dia a dia sense ella

La mare explica que «he posat l'arbre de Nadal com li agradava a la meva filla, i fins i tot, li he comprat una nina»
Imatge de Lucía amb la seva família  | Cedida

 

El drama continua a casa dels Chamorro. Malauradament, la petita Lucía Chamorro, de només 8 anys, va perdre la vida el passat 6 d'agost al defallir de la lluita contra el càncer que mantenia des de feia anys. Així mateix, la nena va commoure a la societat espanyola pel coratge que va demostrar tot i la seva joventut.

 

De fet, va sobtar que la nena va lluitar deliberadament contra el minoritari tipus de càncer que patia: Glioma de tronc encefàlic infantil (DIPG). La malaltia, encara sense cura, és un tipus de càncer cerebral infantil molt rar i agressiu.

 

El tumor, actualment, provoca la mort del 90% dels afectats i les persones que el pateixen experimenten una forta recaiguda de les seves capacitats físiques.

Lucía en un vídeo per conscienciar sobre el DIPG | cedida

 

Els pares de la jove van decidir que aquesta es sotmetria a un tractament experimental a l'hospital barceloní que la tractava. La nena, però, no va aguantar l'intens tractament i finalment va perdre la vida.Ara, Nieves, la mare de la menor, ha parlat als micròfons de ‘La Cope’ durant el programa ‘Poniendo las Calles’ i ha relatat la duresa del seu dia a dia sense la petita. «Ja res és igual. Durant la seva malaltia intentem crear un món de fantasia a la seva al voltant. A ella li encantaven les princeses», ha explicat la mare mentre afegia que «he posat l'arbre de Nadal com li agradava a la meva filla, i fins i tot li he comprat una nina».

Lucía amb els seus pares | Cedida

 

El poble on residia, Trobajo del Camino, va optar per rendir-li un homenatge. Per això mateix, la família va aconseguir presentar al Congrés dels Diputats un total de 275.000 signatures per sol·licitar als polítics que «en lloc de discutir», es podrien interessar per la malaltia en qüestió. 

 

«Cal conscienciar a la gent que en aquesta vida hem d'intentar ser feliços...», ha conclòs la mare a l'entrevista esmentada..

 

Els terribles missatges a Facebook

Una de les coses que, malauradament, han cridat més l'atenció han estat els insults que la família ha rebut a Facebook. De fet, una usuària de la xarxa anomenada Alejandra Aly, ha escrit autèntiques barbaritats desitjant la mort del seu altre fill i celebrant la mort de Lucía.

 

Un dels insults rebuts per la família | Cedida

 

«Per a aquest nadal que també serà sense la teva filla et desitjo el pitjor, ja que t'ho mereixes. No tens vergonya, no saps com treure diners (…) també et desitjo que tant de bo se't mori el teu altre fill», ha escrit la usuària en qüestió. 

 

Aly ja ha estat bloquejada per la família i ara aquesta ha decidit emprendre accions legals contra aquesta.  

 

Imatge dels insults rebuts per la família | Cedida