IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Niño' canvia la vida d'una família a Biscaia

Joni porta 10 anys sense treball fix

Imagen de Joni junto a sus hijas.
Imatge de Joni amb les seves filles. | El Correo

La loteria ha canviat la vida a milers de famílies i, aquesta vegada, la sort va aterrar en la petita localitat d'Arangoiti, a Biscaia, en forma de primer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de 'El Niño'. Desenes de famílies van ser agraciades, però per a una d'elles ha estat molt significatiu. Es tracta de Joni i les seves dues filles a qui, segons informa 'el Correu', el premi els ha retornat el somriure després de molts anys de cops durs.

  

10 anys sense un treball fix i amb dues filles

Joni porta més de deu anys sense un treball fix i es guanya la vida fent treballs puntuals amb una furgoneta de 22 anys. Amb això, segueix endavant amb les seves dues filles de 13 i 14 anys, Lucía i Yasmina, ja que fa cinc anys la seva dona va marxar de casa. Després de conèixer el premi i amb un somriure, Joni va revelar al citat mitjà que «avui, després de no voler saber res de nosaltres durant molt temps, no para de trucar-me».

Tota una vida lluitant

Sense creure's del tot haver guanyat el premi, Joni va dir: «Porto tota la vida lluitant per les meves nenes. Necessitàvem això perquè de debò no teníem res». Segons explica el citat mitjà, per a ell va ser un gran esforç regalar un perfum a una de les seves filles i també ho va ser comprar el dècim de loteria al bar que freqüenta cada dia.


Lucía i Yasmina tenen molt clar en què es volen gastar el premi, tot i que el seu pare encara no ho ha decidit. «Vull un viatge a Roma, unes extensions i un iPhone», apuntava molt contenta Lucía.

La sorpresa casi li fa perdre el bitllet

Joni va seguir el sorteig des de casa seva, però el premi el va agafar totalment per sorpresa: «Al principi pensava que només tenia els últims tres números, però quan vaig veure que eren els cinc vaig perdre el dècim de com de nerviós que em vaig posar. No sabia on l'havia ficat. Al cap d'una estona, quan em vaig tranquil·litzar, va sortir». Una notícia extraordinària per a la família de Joni, que ara afronta la vida amb un bon matalàs.


Comentaris

envia el comentari