Família

Uns turistes aparquen per Barcelona, però no recorden on: la Urbana els ha d'ajudar

La Guàrdia Urbana ha trobat el cotxe que la família havia estat buscant tota la nit

La Guàrdia Urbana no només s'ocupa de mantenir la seguretat de la ciutat, té moltes altres responsabilitats que probablement els ciutadans no ens hauríem imaginat mai. El cert és, però, que els agents de la Guàrdia Urbana han d'ajudar sempre el ciutadà, sigui quin sigui el seu problema. Per això, ja hi ha hagut diversos casos en què aquest cos ha hagut d'intervenir en operacions poc habituals. 

Sense anar més lluny, el passat diumenge 21 d'agost, els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van rebre un avís d'emergència bastant peculiar: una família no recordava on havia aparcat el seu cotxe i no hi havia manera de trobar-lo. 

La família, desesperada

Els fets van tenir lloc al districte de Ciutat Vella de la capital catalana, i els protagonistes d'aquest succés tan poc usual va ser una família de nacionalitat francesa. La família tenia dos fills; els dos eren menors, un era un nadó de cinc mesos mentre que el gran tenia quatre anys. 

Feia hores que la família buscava el cotxe quan finalment van decidir recórrer a la Guàrdia Urbana. A més, la família portava dins del vehicle totes les seves pertinences i el menjar especial pel nadó de cinc mesos. Per això, estaven desesperats i van decidir parar per demanar ajuda  a uns policies de la Guàrdia Urbana.

Betevé ha explicat que dels dos agents de la patrulla, un va anar amb el pare a buscar el cotxe i l'altre va portar la mare i els fills a la comissaria de Ciutat Vella. Allà, mirarien d'aconseguir menjar per a ells. Va ser una cerca llarga, però finalment van aconseguir trobar el cotxe. Estava aparcat a la cèntrica ronda de Sant Pere, en un pàrquing. Afortunadament, el cotxe estava intacte i la família va poder recuperar totes les seves coses.

Tancada al lavabo

Aquesta no és l'única emergència peculiar que ha arribat als agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona aquests dies. Resulta que el passat 28 de juliol van haver de treure una dona del lavabo d'un local del barri gòtic de Ciutat Vella.

Segons sembla, la dona s'hi havia quedat tancada i havia tingut una forta crisi d'ansietat. Per això, la Guàrdia Urbana, juntament amb el cos de Bombers de Barcelona van intervenir al local per treure-la d'allà amb tota la cura que van poder. Finalment, la dona va aconseguir sortir del lavabo.