YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Jo no he estat; Gabriel, t'estimo», les primeres paraules d'Ana quan la Guàrdia Civil l'ha detingut

La parella del pare del petit ha estat enxampada amb el cos del nen al maleter del seu cotxe

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Ana Julia Quezada, detinguda per la mort del menor | Facebook

La parella del pare de Gabriel, Ana Julia Quezada, ha estat detinguda avui per la seva implicació en la desaparició i mort del petit . La Guàrdia Civil ha trobat el cos del nen al maleter del seu cotxe.  Després d'obrir el vehicle, els agents han buscat al maleter i, sota una manta, han trobat el cos sense vida del nen. Després de la troballa, la dona s'ha mostrat sorpresa, de fet les seves primeres paraules han estat que ella no ho havia fet i que algú li havia posat el cadàver aquí sense que ella ho sabés. «Jo no he estat, jo no he estat. Gabriel, t'estimo», ha dit.

Així ha estat el moment de la seva detenció, gravat des d'una balconada d'un pis proper al lloc dels fets: 

L'estaven vigilant

La Guàrdia Civil vigilava d'amagat la dona durant les 24 hores del dia. Segons informació d''El Periódico', ella ha deixat al seu actual parella, el pare de Gabriel, en un hotel, i ha marxatamb el cotxe a una finca familiar. Durant tot el recorregut ha estat seguida per agents del cos policial que han gravat i fotografiat tot el que feia. Els agents han vist com la dona portava a les seves mans la manta en la qual després ha aparegut el cos del petit embolicat. Malgrat això, des de la distància a la qual es trobaven no han pogut veure amb claredat que era el que la dona hi havia amagat, per això han continuat seguint-la. Quan la dona intentava entrar en una altra finca ha estat quan els agents han intervingut.

Ana Quezada con Ángel Cruz, el padre de Gabriel
Ana Quezada amb Ángel Cruz, el pare de Gabriel | Facebook

Els agents han envoltat el cotxe i li han demanat que obrís el maleter, ha estat llavors quan han trobat el cos del nen. Pel que sembla la dona ha intentat justificar-se al·legant que ella no sabia res del que havia passat, alguns agents han arribat fins i tot a dir-li «calla», uns altres trencaven a plorar de ràbia... El menor va desaparèixer el passat dia 27 de febrer.


Comentaris

envia el comentari