rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«No recordo què he fet, he begut», l'esgarrifosa revelació de l'assassí de María Adela, la dona apunyalada 30 vegades

Els fets van ocórrer el passat dilluns i l'home va ser detingut a Marbella
Imatge d'arxiu de María Adela Fortes, la dona assassinada | Facebook

 

El drama més absolut es va apoderar de Màlaga el passat dilluns. La Guàrdia Civil va detenir a José Manuel Olea, acusat de ser l'assassí de María Adela Fortes Molina, la dona que va perdre la vida fa un parell de dies a la localitat andalusa de Viñuela.

 

La benemèrita, així mateix, va relatar que es va dur a terme un operatiu per capturar un agressor que, tot i fugir, va ser trobat hores després a Marbella

 

Els agents, però, van topar-se amb una revelació que no esperaven: «No recordo què he fet, he begut molt». El resultat de l'home: 0,0. En veure que l'agressor no havia ingerit ni una gota d'alcohol, aquest va ser detingut ràpidament.

No era la seva primera agressió

L'agressor va ser identificat a les dependències de la Guàrdia Civil i aquests van trobar que l'home presentava diversos antecedents per altres agressions. Els agents, aleshores, van certificar que en José Manuel —així es deia l'assassí— tenia set denúncies prèvies per altres maltractaments. Dos dels quals, de fet, havien estat interposades per altres parelles

 

María Adela en una imatge d'arxiu | Facebook

 

L'agressor havia estat detingut ja en sis ocasions. María Adela, tot i això, no l'havia denunciat en cap ocasió i només una de les demandes per maltractament de les set demandes continuava activa. 

María Adela només tenia un fill

Amb la mort de María Adela, el fill gran de la víctima s'ha quedat sense més família. A la mort de la mare, a més, s'ha de sumar la defunció del seu germà petit, que va perdre la vida a causa d'una forta malaltia degenerativa. 

 

El jove, veí de Torre de Mar, també va veure anys abans com perdia el seu pare. El noi, doncs, haurà de combatre la vida després de la duríssima garrotada que ha patit amb la mort de María Adela. 

 

 

Comentaris