IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

No s'han trobat signes de violència, però sí clars indicis de criminalitat al cos de Diana Quer

S'ha confirmat que es tracta d'una jove d'entre 18 i 20 anys amb el cabell llarg i obscur

El cos de Diana Quer presenta certs indicis de criminalitat
El cos de Diana Quer presenta certs indicis de criminalitat | Cedida.

En trobar-se el cos de Diana Quer a un pou vell situat al costat del magatzem de Rianxo i després que els experts realitzessin l'autòpsia, l'informe preliminar d'aquesta indica que el cos no presenta signes de violència de forma evident, però que sí que hi hauria «clars indicis de criminalitat».

La correspondència entre el cos trobat i Diana no ha causat cap controvèrsia, ja que les fonts judicials han informat que es tracta d'una jove d'entre 18 i 20 anys amb el «cabell llarg i obscur». També, han corroborat l'evidència d'aquests «indicis de criminalitat», tot i que encara s'està investigant la causa de la mort de la víctima.

La confessió de l'assassí

La Guàrdia Civil va poder trobar el cadàver de la jove després que el culpable revelés on es trobava el seu cos. Així doncs, les autoritats policials es van dirigir al pou abandonat de Rianxo, situat concretament a Asados, en conèixer de la mà de l'assassí el lloc on es trobava la víctima.

Va ser el passat diumenge, 31 de desembre, quan van trobar el cos de Diana Quer, així com s'ha confirmat en realitzar l'autòpsia. Al llarg d'aquests dies, les restes de la jove seran traslladades a Madrid i esdevindran els actes cerimonials per acomiadar-se de la jove, en els quals seran presents els seus familiars i estimats. Tanmateix, no se sap quan s'autoritzarà aquest trasllat. 


Comentaris

envia el comentari