Un noi es crema mentre cuinava amb un fogonet a Palafrugell

El jove estava fent el sopar a la platja i va acabar amb ferides als peus per l'aigua bullent
Imatge d'arxiu del SEM
Imatge d'arxiu del SEM | SEM platja

Un noi de 21 anys es va cremar a Palafrugell mentre estava cuinant amb un fogonet la nit d'aquest dimarts. El telèfon d'emergències 112 va rebre la trucada d'un jove alertant que estaven fent el sopar en una platja d'aquesta localitat del Baix Empordà i el seu amic havia patit cremades als dits del peu per l'aigua bullent.

 

Efectius dels Bombers, la Policia Local de Palafrugell i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar pel camí de ronda que va entre Tamariu i la cala Pedrosa per localitzar-los. Un cop els van trobar, li van fer les primeres cures al noi i el van traslladar en ambulància a l'hospital de Palamós amb cremades de segon grau.

 

Condemnat a presó per agredir el propietari d'un bar a Sant Feliu de Guíxols

L'Audiència de Girona ha condemnat a set anys de presó un home per colpejar el propietari d'un bar de Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, amb un pot d'esprai pebre i deixar-lo sense visió en un ull. Els fets es van produir a les cinc de la matinada del 21 de febrer del 2016.

 

L'acusat va entrar a l'establiment just quan ja estaven tancant i els clients estaven sortint. A més, era conegut per haver provocat alguns aldarulls al local. Per això, la propietària del bar li va dir que no podia entrar. En aquest moment, «l'acusat li va ruixar la cara amb un pot metàl·lic d'esprai pebre, causant-li lesions», diu la sentència.

 

El marit de la dona va anar ràpidament a auxiliar-la i l'acusat li va propinar un «fort cop» amb el pot d'esprai a l'ull dret. Com a conseqüència de l'agressió, l'home va caure i va impactar amb el cap contra el terra, trencant-li les ulleres que portava.

 

El propietari del bar va patir una contusió ocular amb fractura de l'òrbita dreta i una ferida al front. «Li han quedat com a seqüeles la pèrdua total de la visió de l'ull dret, de forma irreversible, i una cicatriu externa», recull la sentència. Per la seva banda, la dona va haver de rebre atenció mèdica i va trigar dos dies a recuperar-se.Comentaris

envia el comentari