Un noi de 16 anys mor asfixiat als Estats Units després de quedar atrapat entre el seient del darrere i el maleter del seu cotxe

El mateix jove va trucar a emergències per alertar que s'estava morint, però quan van arribar ja era massa tard
Imagen del coche del chico
Imatge del cotxe del noi | Policía de Cincinnati

Un noi de 16 anys va morir el passat dimarts a Ohio, Estats Units, després de quedar atrapat entre el seient del darrere i el maleter del seu cotxe, quan anava a recollir el seu equip de tenis. El jove es va recolzar al seient, però aquest va caure enrere i el va deixar atrapat, pressionant-li el pit.

 

Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets van trobar el cos del jove sense vida dins el vehicle. Segons l'oficina del forense del comtat de Hamilton, el menor va morir com a conseqüència d'una «asfíxia a causa de la compressió del pit» i la seva mort ha estat declarada com accidental.

Imatge del noi
Imatge del noi | Cedida

 

El seient va caure i el va deixar atrapat

Pel que sembla, el noi va anar a agafar el seu equip de tenis que havia deixat al maleter del cotxe, una furgoneta Honda Odyssey amb tres files de seients. Però en lloc d'obrir la porta del maleter, va intentar agafar-lo des del seient del darrere i quan es va recolzar en ell va acabar cedint.

 

D'aquesta manera el jove va quedar atrapat, cap per avall, entre la part superior del seient del darrere que havia bolcat i la porta del maleter, de forma que el seu pit va quedar fortament pressionat en quedar atrapat entre les dues coses.

 

El portal web Cincinnati.com ha realitzat un vídeo on es pot veure com es va poder produir l'incident. Aquesta és la imatge de la posició en la qual es va quedar el jove: 

Imagen de la posición en la que debió quedar el chico
Imatge de la posició en la que va quedar el jove | Cincinnati.com
 

Ell mateix va trucar als serveis d'emergències

Quan va quedar atrapat i va veure que no podia sortir, va poder agafar el seu telèfon mòbil i trucar als serveis d'emergències. «Estic atrapat dins la meva camioneta Honda Odyssey de color daurat. A l'estacionament de Seven Hills Hillsdale. Envieu als oficials immediatament, estic gairebé mort», va dir. 

 

La persona que hi havia a l'altra banda de la línia telefònica intentava parlar amb ell sense èxit: «No puc sentir-te. Necessito ajuda, moriré aquí», li repetia el noi, al que tampoc podien escoltar amb claredat. «Hi va haver alguns problemes amb la línia», van explicar després en una roda de premsa, explicant el motiu pel qual els serveis d'emergències no van aconseguir localitzar-lo abans que fos massa tard.

Els seus pares el van trobar a través d'una aplicació del mòbil

Finalment, van ser els mateixos pares del jove els que van poder localitzar el cotxe gràcies a una aplicació en el seu telèfon. Després d'això, van contactar amb les forces de seguretat i es van desplaçar fins al lloc, però quan van arribar ja era massa tard i el noi havia deixat de respirar.

 

Després de conèixer el que havia passat, la marca Honda va voler transmetre un missatge de condol als familiars: «Els nostres cors estan amb la família de la víctima durant aquest difícil moment». «Honda no té cap informació específica per determinar definitivament el que va passar en aquest incident», afegien, ja que els nous models del mateix cotxe que portava el jove van haver de ser retirats del mercat per problemes amb els seients.Comentaris

envia el comentari