Un noi de només 14 anys d'Alacant assassina el seu germà de 19 amb una punyalada al cor

Una forta discussió ha estat el motiu de l'assassinat familiar
Imatge del carrer d'Alacant on han succeït els fets | Google Maps

 

Tragèdia a Alacant. Un menor de només 14 anys ha assassinat el seu germà gran apunyalant-l'ho a sang freda. El noi, segons reporta 'La información', hauria propinat una punyalada al seu germà de 19 anys aquest dilluns, 5 de febrer, sobre la 1 del migdia.

 

El crim, així mateix, ha succeït al domicili familiar dels joves, situat al carrer Antares al barri de La Florida, d'Alacant. Als volts de la 1 del migdia, la Policia Nacional de la població ha rebut una trucada alertant del succés i s'han personat a l'habitatge del carrer Antares número 37. Tot i això, els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida del noi.

 

  

 

 

 

Una discussió en deriva l'assassinat

Sembla ser que els fets haurien succeït després d'una forta discussió entre els dos joves, de 14 i 19 anys. Tot i que la Policia Nacional reconeix que a hores d'ara es troben investigant els fets que haurien originat la mort del jove, el cert és que els cossos policials s'han trobat a l'agressió esperant-los i, a més, els hauria confirmat ser l'autor dels fets, encara que de moment segueix investigant-se el succés. 

 

El cos alacantí, tot seguit, ha procedit amb la detenció del menor i aquest ja ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors de la localitat valenciana. 

 

La comissió judicial, a més, s'ha personat a l'habitatge minuts després. D'altra banda, després de veure les conseqüències del terrible succés, l'àvia dels nois ha hagut de ser traslladada amb ambulància amb un gran estat d'ansietat
 

Les maniobres, infructuoses

Els agents de policia i els cossos de seguretat valencians han accedit a l'habitatge i han practicat al jove diverses maniobres de reanimació. Tot i això, segons relata el mitjà citat anteriorment, aquests no han pogut salvar la vida del noi.

 

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), a més, ha explicat que al pis del carrer Antares on s'han produït els fets, s'hi han desplaçat una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una altra unitat del servei d'ajuda mèdica urgent (SAMU). L'equip mèdic en qüestió, però, només ha pogut confirmar la defunció del jove.