IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia denuncia que li han robat el portàtil on tenia guardat el treball de fi de grau a Barcelona

La Laura Villar ha demanat ajuda a través de les xarxes per poder recuperar-la, ja que ha d'entregar-lo en dues setmanes

Els lladres li van reventar el vidre del cotxe per robar-li l'ordinador on tenia el treball de fi de grau
Els lladres li van reventar el vidre del cotxe per robar-li l'ordinador on tenia el treball de fi de grau | Twitter / @lauravilli27

Poques setmanes després de la història de la Laia Junyent, les xarxes s'han tornat a bolcar amb una altra noia que ha perdut la seva motxilla amb un ordinador on tenia tot el seu treball de fi de grau que estava a punt d'entregar. En aquest cas, però, la motxilla no ha estat perduda sinó robada.

«M'han robat l'ordinador amb tot el treball de fi de grau (la meva vida) a 15 dies d'entregar-lo (no tinc còpia de seguretat)», denuncia la Laura Villar, propietària de la bossa, a través de Twitter. Els lladres van trencar el vidre del seu cotxe, que estava aparcat al carrer de Ramon Llull de Barcelona, i se'n van endur de l'interior una motxilla negra on hi havia l'ordinador portàtil dins una funda de colors. «Us demano màxima difusió per si hi ha una remota possibilitat de trobar-lo!», afegeix la noia.

Un cas molt similar al de fa poques setmanes

Aquesta no és el primer cop els darrers dies que una noia desesperada denuncia a través de les xarxes socials que li han robat la motxilla on tenia «tota la meva vida dins». El passat 24 d'abril, la Laia Junyent, estudiant de Comunicació Audiovisual, va publicar un tuit explicant que havia perdut la motxilla i demanant ajuda per si la volia trobar.

Dins la bossa, que s'havia deixat als peus d'una moto aparcada a la cruïlla entre la Travessera de les Corts i el carrer de Vallespir, hi havia un macbook amb una funda del Snoopy, un disc dur i set càmeres compactes digitals on tenia guardat el treball de fi de grau que havia d'entregar al cap de pocs dies.

La jove va demanar que a la persona que l'havia trobat que contactés amb ella i, fins i tot, els Mossos se'n van fer ressò a les xarxes socials, que es van bolcar amb la jove. Afortunadament, la persona que s'havia quedat la motxilla va veure la publicació i li va fer pena la jove, a qui l'endemà li va retornar tots els objectes, encara que sorprenentment es va voler quedar la bossa.


Comentaris

envia el comentari