IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia es fa una foto davant d'una cascada en què acabava d'ofegar-se un altre home

El cadàver de l'home va aparèixer el matí següent

Imagen tomada por Anneka Bading cuando un grupo de personas intentaba ayudar a un hombre ahogado al fondo a la derecha
Imatge presa per Anneka Bading quan un grup de persones intentava ajudar a un home ofegat al fons a la dreta | cedida

Anneka Bading, una jove que estava passant el dia amb una amiga banyant-se a les cataractes de MacKenzie, situades a l'estat australià de Victoria, va immortalitzar sense voler-ho el moment en què un home va saltar i es va ofegar a només uns metres d'on estava ella.

  

  

Els fets van ocórrer dissabte passat, quan la jove s'estava banyant amb la seva càmera GoPro, captant imatges i fent-se un 'selfie', sense veure que un altre home havia saltat des de l'alt de la cascada i no sortia de l'aigua.

  

  

La víctima, un home d'origen taiwanès, havia caigut en una zona on està prohibit nedar, tot i que la jove va assegurar, més tard, que ningú els va avisar i que diverses persones es van nedar al llac i van passar l'estona amb normalitat. Ni tan sols un noi que treballa com a socorrista i, que es trobava al lloc dels fets de casualitat, va poder fer res per rescatar el cos de l'home.

Va haver de conduir 10 minuts fins trobar cobertura

Anneka, en veure el que estava passant, va voler trucar al nombre d'emergències d'Austràlia, el 000, però li va ser impossible per la manca de cobertura. Així doncs, va córrer durant un quilòmetre fins al cotxe mentre un grup d'unes deu persones seguien intentant salvar l'home.

Un cop al seu cotxe, va veure que tampoc tenia cobertura. Aleshores, la jove va decidir conduir durant més de 10 minuts fins que va aconseguir posar-se en contacte amb els serveis d'emergència, però quan van arribar al lloc dels fets era massa tard i no van aconseguir localitzar el cos, que va aparèixer el matí següent.

La jove, igual que la resta de persones que estaven al llac, van lamentar als mitjans locals que hi hagi tan mala senyalització a la zona, que no avisin a les persones que visiten el lloc dels perills de banyar-se allà.
 

A més, considera que és una zona molt visitada, i per aquest motiu, hauria de tenir millor recepció pels dispositius mòbils per evitar aquest tipus de tragèdies, o com a mínim, poder avisar els serveis d'emergència sense haver de conduir 10 minuts.


Comentaris

envia el comentari