Una noia grava un home que es masturbava en una platja de Mallorca mentre l'observava

La dona ha volgut alertar de la presència del pervertit a la zona

Una noia estava gaudint d'un dia de platja a Mallorca quan es va adonar que un home la mirava. La noia, que estava fent 'topless', no va trigar a adonar-se que l'home s'estava masturbant mentre l'observava. Ella, enfadada amb la situació, va decidir treure el seu telèfon mòbil i començar a gravar el que vivia. Com pot veure's en el vídeo, la noia, amb actitud ferma, avergonyeix al tafaner i s'encara amb ell.

Entre crits i la vergonya de l'home, que de seguida es posa la roba de bany i tracta d'escapar, la noia li pregunta: «Creus que no tinc collons a gravar-te? Creus que haig de ser jo la que es preocupa?». El pervertit no és capaç ni de mirar a la noia a la cara, mentre ella el convida a masturbar-se només amb qui li consenti. Les úniques paraules que és capaç de dir l'home són: «No és normal», al que la noia, cada vegada més enfadada respon: «El que no és normal és que et masturbis mirant-me».

 

Els fets van ocórrer concretament a la platja de la Colònia de Sant Pere, situada en el municipi mallorquí d'Artà, tal i com afirma ‘La Vanguardia’. Segons explica la mateixa noia en un post de Facebook, l'home ni tan sols es va ocultar mentre es tocava. «Em penedeixo de no haver començat a gravar-ho abans» lamenta. A més, explica que ella es va desplaçar durant una hora per poder estar sola en una platja amb el seu gos. «Per desgràcia, aquest tipus de coses són alguna cosa habitual en la nostra societat, però no ha de consentir-se. Animo a aquelles dones que s'hagin sentit així alguna vegada a posar-li cara a aquests «machirulos» de merda. Cap agressió sense resposta» conclou.