Una noia denuncia que uns individus van intentar tirar-la de la moto a Barcelona mentre cridaven «viva España coño»

Ella ha denunciat la situació a través de Twitter

Guardia Urbana
Guàrdia Urbana | Cedida

Twitter és, en moltes ocasions, un lloc de denúncia per molts usuaris. És el cas de la Laura Saiso, una catalana que ha explicat a la xarxa social una situació viscuda a la vida real, a Barcelona, com a conseqüència de l'enfrontament entre els independentistes i els que no ho són.

Es tracta d'una situació que ha tingut lloc a Barcelona, quan, segons el relat de la noia, unes persones van intentar tirar-la de la moto a la qual circulava mentre cridaven «viva España coño», tot perquè ella portava un casc amb simbolisme independentista.

Van atacar-la per portar un casc amb l'estelada

La noia ho explicava tot en un tuit:
 

Segons ella, l'incident es va produir com a conseqüència de què ella duia un casc de moto amb l'estelada. Pel que explica l'afectada, uns individus van cridar «viva España coño» mentre tractaven de fer caure la seva moto.

La noia, indignada, arriba a publicar «Franco és més present que mai en alguns», fent referencia a què considera l'acte dels individus com una actitud feixista.

Usuaris de Twitter, indignats

Després de publicar aquest tuit al seu compte de Twitter, el missatge va tenir una gran repercussió, de fet, compta ja amb més de 2.000 comentaris de persones que han respost a les seves paraules, amb dos bàndols clarament diferenciats.

Per una banda es troben centenars de comentaris de suport a la noia, fins i tot algunes persones li recomanaven denunciar la situació i li aconsellaven anar sempre amb el mòbil a la mà per poder gravar aquest tipus d'actes. La Laura encara va fer un altre tuit més donant gràcies a aquestes persones el seu suport.

D'altres persones però, qualificaven la seva història de mentida o de poc creïble i així s'obria, a partir del seu tuit, un llarg debat entre usuaris de la xarxa social.


Comentaris

envia el comentari