Mata el seu bebè a punyalades i el posa en una motxilla

La jove, que s'enfronta a 22 anys de presó, va ocultar l'embaràs a la seva parella i família

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
La jove s'enfronta a 22 anys de presó | Catalunya Diari

Una noia de 18 anys ha estat detinguda per apunyalar la seva filla nounada al pit, a l'altura del cor, i ficar-la en una motxilla, a Alcalá de Henares (Madrid). Sonia Bedoui va donar a llum al seu nadó al menjador de casa seva, on vivia amb la família de la seva parella. La petita mesurava 48 centímetres i pesava 2,950 kg, segons informa la Fiscalia, tal com recull 'La Información'.

La nena «va néixer viva i va respirar espontàniament fora de l'úter matern i la mare li va tallar el cordó umbilical». La seva mare, però, va decidir apunyalar-la nou vegades a diferents parts del cos. «Tres de les vegades l'arma va penetrar el cor de la nena, arribant a travessar-lo una d'elles, una altra al diafragma, i una altra va perforar el pulmó esquerre, provocant-li una fallada cardiorespiratòria i consegüentment la seva mort».

Es desconeix el pare biològic del nadó

Posteriorment, va netejar la sang i va posar el cadàver i la placenta en diverses bosses de plàstic. Després d'introduir les bosses en una motxilla i deixar-la al dormitori que compartia amb la seva parella, va dutxar-se, es va posar el pijama i es va ficar al llit amb el seu xicot. Dos dies després, va anar a l'Hospital Príncipe de Asturias d'Alcalá de Henares per un dolor genital i sagnat vaginal.

Va ser aleshores quan la seva sogra i la seva cunyada, mentre recollien els efectes personals de Bedoui per portar-se'ls a l'hospital —doncs es preveia el seu ingrés—, van trobar la motxilla. Segons la investigació, la jove va ocultar el seu embaràs a la seva família i a la seva parella, ja que, segons dicta el sumari, el nadó no era d'ell; es desconeix, però, el pare biològic. Consegüentment, va ser detinguda en rebre l'alta mèdica i s'enfronta a 22 anys de presó, on es troba en provisional des del 23 de febrer del 2018.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari