Una ambulància del SEM.

Una noia de Palamós, ingressada després de rebre una vintena de punyalades del company de pis

Els fets han tingut lloc aquest passat dimecres a la nit

Una noia de Palamós, al Baix Empordà, està ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona després de rebre una vintena de ganivetades, segons ha pogut saber ACN. Els fets d'aquest nou cas de violència de gènere han tingut lloc aquest passat dimecres a la nit en un pis de la zona de la Fosca de Palamós. Els Mossos estan investigant la relació que tenien l'agressor i la víctima, si eren parella o companys de pis. Després d'apunyalar repetidament la víctima, l'agressor s'ha desfet del ganivet llançant-lo per la finestra i ha fugit del lloc amb un cotxe.

Diversos veïns que han sentit els crits han alertat la policia i quan els agents han arribat a lloc, s'han trobat la noia malferida a terra. L'agressor, un jove de 28 anys, s'ha entregat més tard a la comissaria dels Mossos  de la Bisbal d'Empordà. La dona, de 34 anys, es troba en estat greu i té afectats els pulmons, el fetge i altres òrgans. 

 

Comunitat oficial de l'Ajuntament de Palamòs

L'Ajuntament de Palamòs ha emès un comunicat oficial per expressar el rebuig  de tot el municipi a la violència de gènere i desitjar la recuperació de la dona de 34 anys, d'origen romanès, que actualment residia al municipi i que ha estat agredida amb extrema violència. «La violència masclista no és un problema de les dones. És un problema de tothom, tots i totes», manifesta el comunicat.

«Palamós és un poble de pau, i des de la seva societat i entitats, treballem doncs per l'absoluta erradicació de qualsevol signe de violència al municipi, sumant esforços i fent forta la nostra veu en contra de qualsevol manifestació de la violència de gènere i a favor del respecte, la convivència, la tolerància i la defensa del dret de les dones, i per sobretot de tot, a viure dignament i lliures de tota violència», conclou l'escrit del consistori.