YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les noies que s'han trobat lligades a Barcelona s'han inventat el seu segrest

Ho han confirmat als Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han localitzat a dues noies que portaven les mans lligades a la muntanya de Montjuïc. Les joves van desaparèixer ahir a Badalona, segons han confessat als Mossos d'Esquadra, de manera voluntària. Per tant, s'han inventat un relat que ha estat ple de contradiccions per tal de fingir la seva desaparició.

A hores d'ara, aquestes estan bé de salut i ja són a casa seva. Es tracta, a més, de dues amigues de 17 i 18 anys, que van desaparèixer el dimarts sobre les onze del matí a Badalona. Van sortir de l'escola i es van dirigir a una plaça. Minuts després, les joves no van tornar a classe i les mares van acabar denunciant la desaparició als Mossos. 

  

Segons relata 'El Periódico', el cas s'ha resolt misteriosament 13 hores després. Una parella, de fet, les ha trobat aquesta matinada a la muntanya de Montjuic quan havien acudit a aquesta.

Amb les mans lligades i blaus per tot el cos

És l'estat amb el qual els joves en qüestió van trobar a ambdues víctimes. Les dues noies, segons ha explicat la parella que les ha localitzat, estaven de cap per avall entre les herbes d'un carrer proper a l'Estadi Olímpic.

A part, segons relata la parella al mitjà esmentat, tenien les mans lligades amb brides i presentaven diversos blaus als braços i a les cames. D'altra banda, semblaven estar sota els efectes d'alguna sedació.

La dona, d'altra banda, les va portar a l'Hospital del Mar

El relat de les noies 

Les noies expliquen que recorden que van sortir de l'escola a l'hora de l'esbarjo. Instants després aquestes asseguren, mentre esmorzaven en una plaça, un desconegut d'uns 60 anys i amb una furgoneta blanca els va demanar ajuda

L'exploració mèdica, però, ha descartat que hagin estat agredides sexualment. Els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la investigació dels fets, tot i que els investigadors no descarten ara com ara cap hipòtesi. 


Comentaris

envia el comentari