Vehicles dels Mossos en una finca que s'ha desallotjat per una festa il·legal

Un nou crim a Catalunya: macabra troballa d'un cadàver trossejat a un bosc de l'Anoia

De moment, no s'ha identificat la víctima mortal, però se suposa que es tracta d'un home

Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'un cos sense vida i a trossos al municipi de Piera, a l'Anoia. La policia catalana ha rebut l'avís aquest migdia després que la policia local del municipi trobés el cadàver al costat d'un vehicle a la zona de Can Martí. La investigació d'aquest nou crim a Catalunya l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Central (RPC), sota secret de les actuacions. 

El vehicle estava estacionat en una zona boscosa i després de rebre l'avís per part de la policia local de la localitat barcelonina, els Mossos s'han desplegat a la zona. Segons el diari El Caso, després de confirmar la troballa per part de la policia autonòmica, s'ha avisat a la comitiva judicial, que ha fet l'aixecament del cadàver, que ha acabat al voltant de les sis de la tarda, i ha decretat el secret de sumari.

El vehicle estava estacionat en una zona boscosa 

Segons ha publicat l'usuari @marticoral al seu Twitter: «A Piera, entre el club de tenis i Can Martí ha passat alguna cosa grossa. Els rumors diuen que és una persona morta dins d'una furgoneta. Hem anat allà i diversos furgons, molta policia i unitat canina. Ens han dit que estan fent 'unes comprovacions'».

El vehicle al costat d'on s'ha trobat el cos de la víctima estava estacionat en una zona boscosa de difícil accés. Segons fonts policials, el cas es tracta d'un homicidi pels signes de violència que presenta el cos trobat, ja que, ha estat localitzat en, com a mínim dues parts.

En un primer moment, s'ha trobat una part i poc després, a pocs metres de distància, una segona part del cadàver. A falta de proves forenses i de la confirmació oficial, tot sembla indicar que el cos és el d'un home. Per al moment, es desconeix l'edat i la identificació.

Un important dispositiu desplegat a la zona

Des del migdia d'aquest dilluns, dotze de desembre, s'ha desplegat un important dispositiu de la policia catalana a la zona. També s'han desplaçat agents guies canins a la zona on s'ha trobat el cos sense vida. Amb els gossos policials s'ha realitzat la cerca per si hi havia més restes del cos.

Al lloc del succés, també hi ha treballat efectius de la policia municipal, que han estat els primers que han rebut l'avís de la troballa del cadàver sense vida en aquesta urbanització al nord de Piera, en direcció a Montserrat. La troballa ha generat molta expectació entre els veïns, però actualment no es té més informació.