Un nou descobriment podria reobrir el 'Cas Alcàsser'

Conseguixen extraure ADN dels ossos trobats en la fossa 27 anys després

La caseta de 'La Romana'
El passat estiu una parella va trobar 4 ossos prop de la fossa | Youtube

Després de 27 anys del triple crim d'Alcàsser, localitat de la comarca de l'Horta Sud (València), continuen apareixent notícies sobre els assassinats de Miriam, Toñi i Desirée. Sense anar molt lluny, el passat 24 de juny de 2019, una parella de curiosos va trobar 4 ossos prop de la fossa que podrien ser d'alguna de les xiquetes. 

Segons informa 'Las Provincias', les investigacions fetes per l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses descarten que les restes trobades siguen de Toñi, ja que es tracta de trossos de falange i ella no va perdre cap dit de les mans.

Ara que l'Institut de Medicina Legal de València ha conseguit extraure l'ADN dels ossos, el següent pas és citar a la mare de Desirée i al pare de Miriam per a arreplegar mostres de saliva i intentar determinar si les restes pertanyen als cadàvers de les xiquetes.

D'esta manera, el Jutjat d'Instrucció d'Alzira, que és l'encarregat del sumari del 'Cas Alcàsser', ja ha rebut una petició per a autoritzar la recollida de mostres biològiques a Rosa Folch i Fernando García, mare de Desirée i pare de Miriam. 

En el cas de que el resultat fóra positiu i els ossos pertanyeren a alguna de les xiquetes, la jutgessa d'Alzira podria donar ordre a la Guàrdia Civil per a què es desplaçara al paratge de 'La Romana', en Tous, en la comarca de la Ribera Alta (València), per a intentar extraure més restes. 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari