IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Nou gir radical a las investigacions sobre el cas Diana Quer

Segons les últimes investigacions, podrien haver-li impedit utilitzar el seu telèfon mòbil

Diana Quer va desaparèixer el passat 22 d'agost. | Arxiu

El cas Diana Quer sembla haver agafat un nou camí. Des que la jove madrilenya va desaparèixer a Galícia el passat 22 d'agost, molts han estat els indicis que han obert camins per a una investigació que, ara com ara, ha estat totalment infructuosa. La veritat és que Diana no ha aparegut i que cada vegada hi ha menys esperances de poder trobar-la amb vida. Menys encara si tenim en compte l'última pista que ha revelat 'EsDiario' aquest cap de setmana.

Segons explica el rotatiu, els investigadors han optat per reconstruir la seva investigació des del primer minut en què va desaparèixer Diana, i tornar a repassar missatges, trucades i whatsapps. Una cerca en el navegador Safari, missatges de WhatsApp en els quals alertava que «un gitano» l'estava assetjant, i un missatge de veu a la filla d'Arancha de Benito, són els últims rastres que es tenen de la jove.

Amb tot, Quer va fer referència al fet que havia de carregar la bateria, però la veritat és que el mòbil no va deixar de funcionar fins que no va ser llançat a la ria des del viaducte. Això prova, segons la recerca, que el telèfon tenia autonomia per seguir funcionant, una dada que consideren clau. Això, sumat al fet que un adolescent seguiria utilitzant sense problemes el mòbil en un cotxe, els fa creure que li van privar del seu ús. La teoria reforça que fos portada contra la seva voluntat; però en descartar que sigui un segrest perllongat, es redueixen encara més les esperances de trobar-la viva.


Comentaris

envia el comentari