Un nou testimoni confirma que va veure una furgoneta blanca el dia que va desaparèixer Gabriel Cruz

Per ara hi ha tan sols un principal sospitós, Diego Miguel, en presó preventiva

Imagen de archivo del pequeño Gabriel.
Una imatge d'arxiu del petit Gabriel Cruz | Antena 3

A la petita pedania de Las Hortichuelas, a Níjar, viuen al voltant de 70 persones, i resulta gairebé impossible que passi alguna cosa, per molt petita que sigui, sense que els veïns se n'assabentin. I si el pas d'una persona desconeguda ja és notícia, el pas d'un vehicle crida moltíssim l'atenció. 

Des que va començar la investigació per la desaparició del petit Gabriel Cruz el passat 27 de febrer, una de les veïnes del municipi andalús assegura que el mateix dia va veure una misteriosa furgoneta blanca a la zona. I ara sembla que no ha estat l'única que va veure el vehicle, ja que 'El Periódico' assegura que un segon testimoni també ha explicat als investigadors que va veure la furgoneta. 

Cal dir, a més, que el seu testimoni també dona alguns detalls sobre la persona que el conduïa, i els possibles ocupants. En concret, el testimoni els situa al costat de l'àvia del menor desaparegut, després de recórrer tot el camí que va fins allà. Tot això justament una hora abans de la desaparició de Cruz, a les 14.30 hores aproximadament. 

Un home que va assetjar la mare de Gabriel principal sospitós

Per ara, la investigació ha portat la policia a detenir el que, per ara, continua sent l'únic sospitós, Diego Miguel. Es tracta d'un home que en el passat havia estat detingut fins a dues vegades per assetjar la mare del menor, Patricia Ramírez. Cal dir que, a més, davant del tribunal se li va reconèixer un trastorn mental com a atenuant. El seu arrest es va produir la setmana passada, per incomplir el règim d'allunyament a què estava sotmès. 

El ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, però, va desvincular la seva detenció de la desaparició del petit Gabriel Cruz, tot i que l'endemà el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Cal dir que aquest mateix dijous diversos agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil van escorcollar la finca d'un dels familiars de l'home detingut, per intentar trobar el petit de 8 anys. 

Més enllà del sospitós, l'altra pista que tenen els investigadors és la samarreta interior de color blanc, que l'anàlisi forense ha confirmat que era del menor, i que el pare va trobar en una zona de difícil accés del municipi andalús. 

.


Comentaris

envia el comentari