Imatge del centre comercial Màgic de Badalona

Nova agressió al Màgic de Badalona: ara, ataquen un menor de 13 anys

Membres del personal de seguretat els van trobar a l'aparcament del centre

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 23 anys per agredir sexualment un menor de 13 anys al centre comercial Màgic Badalona, al Barcelonès. Ho ha avançat El País i ho han confirmat a l'ACN fonts policials que han indicat que els fets van tenir lloc el 22 de juny.

Membres del personal de seguretat de la instal·lació van trobar el noi i el menor a l'aparcament de l'equipament mentre feien una de les seves rondes de vigilància i van alertar la policia. Un cop van arribar els Mossos d'Esquadra, van interrogar els dos implicats i van poder comprovar com les versions coincidien.

Tots dos haurien contactat a través de les xarxes socials i haurien decidit quedar en aquest centra comercial per tenir relacions sexuals al cotxe. Per tant, la pràctica sexual hauria estat consentida. Amb tot, l'arrest va efectuar-se perquè el menor implicat no tenia l'edat mínima per al consentiment sexual. 

L'acusat afirmava que la seva pràctica sexual era consentida

En efecte, l'edat mínima per tenir relacions sexuals de manera consentida són els 16 anys. Per tant, per molt que el menor assegurés que el seu encontre a l'aparcament va ser consentit, el jove de 23 anys va cometre una il·legalitat. I és que  l'adult podria haver convençut el menor que acceptés tenir relacions sexuals.

Així, doncs, s'ha acusat el jove d'un delicte d'agressió sexual, tal com dicta el Codi Penal. Després de la seva declaració, però, la policia va deixar la detenció sense efecte. De moment, espera que el citi un jutge perquè assumeixi el cas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El Màgic, un escenari freqüent de casos com aquests

El centre comercial on han tingut lloc els fets, el Màgic, no és el primer cop que s'enfronta a aquesta mena de casos. En efecte, s'han denunciat diversos casos d'agressions sexuals allà, cosa que està repercutint en la reputació del centre.

Des del juliol de 2022, han arribat denúncies als Mossos de vuit agressions sexuals múltiples amb diversos agressors. En total, serien 20, i alguns d'ells fins i tot reincidents. No es descarta que n'hi pugui haver més. Per tant, cal anar molt amb compte.