Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Nou atac homòfob a Barcelona amb una ampolla de vidre pel mig

Una parella va ser abordada per un jove que duia una ampolla de vidre trencada

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Detectada una agressió homòfoba al Poble Sec | CatalunyaDiari

Nova agressió homòfoba a Barcelona, en concret al Poble Sec. Segons ha informat la plataforma 'Helpers' a Twitter, una parella va ser increpada i amenaçada amb una ampolla de vidre  trencada.

Les víctimes denuncien que van ser abordades per un jove que duia una ampolla de vidre trencada. La parella assegura a la plataforma que és el clima d'inseguretat més gran que han vist mai al barri.

Segona agressió homòfoba aquesta setmana

Aquesta és la  segona agressió homòfoba de la qual se'n té coneixement aquesta setmana. De fet, la matinada de Sant Joan, durant la revetlla del 23, dos joves van ser atacats a Sant Adrià de Besòs. La parella estava asseguda en un banc quan dos individus els van atacar amb una ampolla de vidre per l'esquena.

Les dues víctimes van estar donades d'alta poc després de ser ingressades: un amb un impacte al cap i l'altre amb petites ferides. Els Mossos busquen els dos individus que els van atacar amb una ampolla de vidre  per l'esquena, un fet molt semblant al que ha passat aquest matí al Poble Sec.

Violenta baralla al Raval

L'arribada de turistes a Barcelona comença a crear problemes d'ordre públic als carrers de la capital catalana. Aquesta passada nit, els Mossos d'Esquadra han detingut tres turistes anglosaxons  al barri del Raval, després d'una salvatge baralla en un bar de la zona. Segons els vídeos que circulen per les xarxes socials, les agressions van ser violentes, amb llançament de taules, cadires i ampolles de vidre.

Testimonis directes de la batussa, han explicat a diversos mitjans de comunicació que els fets van començar quan uns turistes anglesos, en evident estat d'embriaguesa, van passar per davant del bar, ubicat al carrer de la Riera Alta de la ciutat comtal, i van voler agafar un taxi. El conductor del transport els va impedir pujar al vehicle en veure l'estat en què es trobaven.