IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nova cerca de Caroline del Valle, la jove que va desaparèixer el 2015 a Sabadell

Quan tenia catorze anys es va escapar amb uns amics per sortir de festa i no va tornar més

Caroline del Valle | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han realitzat una nova batuda per buscar la jove Caroline del Valle, a la zona del castell de Can Feu, que es troba al terme municipal de Sabadell, al Vallès Occidental. Del Valle va desaparèixer el març del 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell quan tenia catorze anys, els fets van passar una nit en què la família de menor creia que Caroline es quedaria a dormir a casa d'una amiga a l'Hospitalet de Llobregat, però ella va sortir de festa amb un grup amics.

Durant la nit de la desaparició, Caroline es trobava a la Zona Hermètica de Sabadell amb un gran grup de menors que havien aconseguit, mitjançant excuses i mentides, ocultar als pares i familiars la intenció de sortir de nit per aquesta zona d'oci nocturn de Sabadell, però quan una patrulla de Mossos d'Esquadra va localitzar el grup de menors i va intentar identificar-los, els joves van sortir corrents i es van amagar.

Hores més tard els integrants del grup d'amics es van anar retrobant, però Caroline no era amb ells i ningú l'ha tornat a veure des d'aleshores, fa gairebé dos anys. El principal sospitós de la desaparició de la jove és un dels membres del grup, anomenat Justin i l'únic que no té coartada clara per l'hora dels fets. Segons explica iSabadell, quan es va reunir amb la resta del grup portava la roba descol·locada i tenia restes de fang per tot arreu.

Aquest dimecres, 8 de febrer, els Mossos d'Esquadra han realitzat una nova cerca a la zona del castell de Can Feu i cap al terme municipal de Sant Quirze, una zona que fins ara estava coberta per canyes i esbarzers, però que s'ha netejat fa poc. La policia ha pentinat la zona amb gossos, buscant alguna pista del lloc on pot trobar-se el cadàver de la noia, ja que la principal hipòtesi policial és que durant la nit de la desaparició, es va produir un homicidi i l'ocultació del cos. Però de moment, els Mossos d'Esquadra no han trobat cap rastre.


Comentaris

envia el comentari