Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del carrer dels Salvador de Barcelona.

Obren el cap a un mosso després d'atracar una parella a punta de ganivet a Barcelona

Els fets van tenir lloc al districte de Ciutat Vella de Barcelona

Els robatoris a Catalunya estan a l'ordre del dia. Durant la matinada d'aquest dimecres passat, al voltant de les dotze i mitja, una parella que passejava tranquil·lament pel districte de Ciutat Vella de Barcelona, va ser atracada a punta de ganivet. Així ho ha informat El Caso. El més insòlit, però, es va produir quan la policia va detenir els infractors. 

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada d'aquest dimecres passat dos homes de nacionalitat marroquina per atracar a punta de ganivet una parella a la ciutat comtal. Tal com afirma el mitjà esmentat anteriorment, és assaltants són Rachid C.H.S. i Hassan L. En l'atracament, els van robar més de 300 euros. 

Van obrir el cap a un agent

Agents dels Mossos d'Esquadra, van rebre l'avís sobre el succés. Ràpidament es van personar al carrer dels Salvador, zona on va tenir lloc el furt. En arribar, es van trobar un home de 46 anys i una dona de 43 anys, els quals havien donat l'avís a la policia que acabaven de ser atracats. 

Arran dels fets, la parella va explicar als agents que, per por que els ferissin, van donar els diners als atracadors i, aquests, van fugir i van amagar-se en un 'narcopís' de la zona. Tot seguit, els agents es van dirigir a l'habitatge en qüestió, van picar a la porta i la persona que els va obrir els va deixar passar de manera voluntària.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona
Un dels agents va resultar ferit. | Mossos d'Esquadra

Ha necessitat cinc punts al cap

Un cop dins, van veure que hi havia dues persones que encaixaven en la descripció donada per la parella i tot seguit, van procedir a la seva detenció. Va ser en aquest moment quan un dels lladres, va empènyer un dels agents, amb la mala sort que aquest va caure i va picar amb el cap contra un moble de l'habitatge. 

A conseqüència del fort cop el cap, l'agent de la policia catalana va quedar ferit. D'aquesta manera, tal com afirma El Caso, el personal sanitari va haver de posar-li cinc punts al cap. Finalment, els dos lladres van ser detinguts i el Jutjat d'Instrucció 27 de Barcelona els ha enviat a presó provisional sense fiança