Obren les portes de la capella ardent de Gabriel Cruz a Almeria

Centenars de persones hi han assistit per donar l'últim adeu al jove

La abuela y el padre de Gabriel en el velatorio
Imatge del pare i l'àvia de Gabriel durant la vetlla.  | CatalunyaDiari.cat

El cotxe fúnebre amb el cos sense vida de Gabriel Cruz arribava a la Diputació Provincial d'Almeria a les 16.30 hores d'aquesta tarda de dilluns, 12 de març, quan s'han obert les portes perquè tots els ciutadans celebrin la vetlla del menor. 

Els pares de Gabriel, Patricia Ramírez i Ángel Cruz, han estat durant aquest matí a Las Hortichuelas, on va desaparèixer el nen, i a Las Negras, a Níjar. No obstant això, ja es troben a la vetlla del seu petit 'peixet'.

Diversos familiars han acompanyat als pares de Gabriel, que aquest matí han conegut que el nen va ser escanyat el primer dia de la seva desaparició.

Pantalles gegants al funeral de Gabriel Cruz

A les 10.30 hores d'aquest pròxim dimarts, 13 de març, la Catedral d'Almeria acollirà el funeral de Gabriel Cruz, on s'instal·laran «pantalles gegants» al costat del temple major de la capital d'Almeria per donar «major accés» a aquells que vulguin assistir i donar l'últim adeu al jove. 

Una imagen del velatorio
Imatge de la vetlla. | CatalunyaDiari.cat

 

Està previst que inicialment la capella ardent estigui oberta únicament a familiars i coneguts del nen i posteriorment pugui ser visitada per qualsevol persona. De fet, centenars de persones esperaven a la porta del Palau Provincial a l'espera de l'obertura de la capella ardent, institució per la qual treballava la mare del nen.

La mare de Gabriel no vol que es parli d'Ana Quezada

El féretro entrando en el velatorio
Imatge del fèretre entrant a la vetlla. | CatalunyaDiari.cat

 

D'altra banda, la mare de Gabriel, Patricia Ramírez, ha demanat que el tràgic succés no «acabi amb ràbia» i «que no es parli» de la dona detinguda —parella del pare i qui ha estat enxampada mentre transportava el cos del menor—, ja que «no es mereix que se li doni cobertura». 

«En honor al 'peixet', que ningú parli més d'aquesta dona, que no aparegui en cap lloc i que ningú retuitegi coses de ràbia perquè aquest no era el meu fill i aquesta no sóc jo. Que pagui el que hagi de pagar, però que el que quedi d'aquest cas sigui la fe i les bones accions que han sortit per tots els costats», ha dit Patricia Ramírez, que  vol evitar que tot quedi en «paraules de ràbia».


Comentaris

envia el comentari