rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Unes obres a la carretera N-II a Vidreres provoquen més de sis quilòmetres de retencions en els dos sentits de la marxa

Ja s'està donant pas alternatiu per intentar descongestionar la situació

 

 

Circulació complicada aquest matí de dimecres, 30 de maig, a la carretera N-II a Girona. En concret, com a conseqüència d'unes obres, en aquests moments s'han acumulat més de sis quilòmetres de retencions a l'altura del municipi de Vidreres, a la comarca de la Selva. Hi ha retencions en els dos sentits de la marxa, i ja s'està donant pas alternatiu per intentar descongestionar la situació. 

 

Circulació intensa a la C-25 per un camió avariat

Al mateix temps, també cal dir que a la carretera C-25, al terme municipal de Santa Coloma de Farners, un camió avariat ha obligat a tallar un carril en direcció Vic, cosa que està provocant una circulació intensa en aquests moments. 

Una carretera amb moltes complicacions

Cal recordar que el passat dimecres, 16 de maig, es va produir un accident a la carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de Sant Julià de Ramis, al Gironès. Concretament, el sinistre va succeir al punt quilomètric 726, i va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa.

 

Per aquesta raó, es van produir algunes retencions amb cues que superaven el quilòmetre. Segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit, els fets es van produir al voltant de les nou del matí quan un vehicle hauria sortit de la via.