YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'oci nocturn de Salou repeteix aglomeracions un cap de setmana més

La matinada del diumenge els Mossos d'Esquadra van realitzar una inspecció

Aglomeració de gent a l'exterior de la discoteca Tropical de Salou
Aglomeració sense distància de seguretat | Facebook

Les situacions d'aglomeració en els locals d'oci nocturn de les comarques de Tarragona continuen aixecant polseguera, sigui quina sigui la seva localització. Des de la seva reobertura han estat diversos els episodis que han sortit a la llum d'incompliment de mesures de seguretat i, l'últim que s'havia vist era al Raval de Robuster amb baralles i aglomeracions de la gent.

La nit de dissabte a diumenge, però, ha tornat a deixar preocupants imatges a la concorreguda zona d'oci nocturn de Salou, el carrer Carles Buïgas.  Aglomeració de persones a l'exterior d'algunes discoteques i, finalment, la presència dels Mossos d'Esquadra per realitzar una inspecció administrativa, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.

La problemàtica continua a l'oci nocturn de Salou

La preocupació dels veïns i veïnes de Salou va en augment cada vegada que veuen la situació que es pot veure als establiments d'oci nocturn del municipi. Aquestes, a més, van amb escreix amb el confinament d'aquest dissabte al migdia de la comarca del Segrià.

En les imatges que han circulat per les xarxes socials s'ha pogut veure una gran aglomeració de gent, els quals no guardaven distàncies de seguretat entre ells i no utilitzaven mascareta, és a dir, cap de les recomanacions per evitar contagis del coronavirus i, consegüentment, possibles rebrots de la malaltia a la zona. 

L'episodi d'aquesta matinada de diumenge no ha estat el primer, ja que el passat cap de setmana es va veure una situació igual en una de les discoteques del mateix carrer salouenc, dins i fora del local d'oci nocturn.

La URPA dels Mossos d'Esquadra durant una inspecció a la zona del carrer Carles Buïgas de Salou
Els Mossos van fer una inspecció administrativa | Facebook

Presència policial al carrer Carles Buïgas

La situació incontrolable de Salou, finalment, ha requerit la presència dels Mossos d'Esquadra. En concret, tal i com ha pogut confirmar TarragonaDigital, s'ha realitzat una inspecció administrativa per part de la unitat regional de la Policia Administrativa (URPA).

En els controls realitzats per la policia catalana, segons expliquen, no s'ha registrat cap incidència de tipus administratiu. D'altra banda, aquest mitjà no ha pogut confirmar les informacions que circulaven per les xarxes de desallotjament de discoteques i carrers de la zona del carrer Carles Buïgas de Salou.


Comentaris

envia el comentari