Un octogenari assassina la seva dona amb una escopeta a Madrid

Després de cometre l'homicidi, l'home s'ha disparat a ell mateix i ha mort a l'acte

Policía Nacional
Un octogenari assassina la seva dona amb una escopeta a Madrid | Policia Nacional

Un home de 80 anys ha assassinat la seva dona amb una escopeta de caça i posteriorment s'ha suïcidat a Madrid. Els fets han tingut lloc al barri de Ciudad Lineal en un dia tan emblemàtic com el 8-M, i la Direcció Superior de la Policia de la capital espanyola ha estat l'encarregada d'informar sobre els fets.

Els Bombers han enderrocat la porta i han trobat els cadàvers

Així les coses, han estat els mateixos veïns de la parella els qui han alertat als Serveis d'Emergència en sentir diverses detonacions procedents de l'habitatge. Concretament, han avisat als Bombers de l'Ajuntament de Madrid, que han estat els encarregats de personar-se a l'habitatge en qüestió, localitzat al número 158 de l'avinguda de la Institución Libre de Enseñanza d'aquest districte madrileny.

Els Bombers, en comprovar que ningú obria la porta de l'immoble, han procedit a enderrocar-la, i ha estat quan han trobat els dos cadàvers estirats a terra.

L'home ha assassinat la seva parella i després s'ha suïcidat

Tal com han informat les autoritats policials, tot apunta que l'octogenari hauria matat la seva dona d'un tret, i posteriorment hauria fet servir la mateixa arma per posar fi a la seva vida. Els efectius del Samur - Protecció Civil que s'han desplaçat fins al lloc dels fets han estat els encarregats de confirmar la mort de la parella.

La Policia Municipal de Madrid també s'ha personat al lloc dels fets i ha instruït les diligències permanents.

Un home tira la seva parella d'un cotxe en marxa a Reus

El passat dimarts, 5 de març, un home va llençar la seva parella des d'un cotxe en marxa, deixant-la ferida. Els fets van succeir a Reus, capital del baix Camp, i la víctima va haver de ser traslladada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus com a conseqüència de les cremades i cops que va patir en caure a terra.

Posteriorment, l'agressor va fugir del lloc dels fets, motiu pel qual la Polia Local de la ciutat està tractant de localitzar-lo. En aquest cas, se l'acusaria d'un delicte de violència de gènere. 


Comentaris

envia el comentari