Ocupen una botiga del Barça per protestar pel patrocini de Beko

L’acció, que s’ha dut aterme per mostrar solidaritat amb el Kurdistan, ha succeït aquest dissabte almigdia

Barça
Ocupen una botiga del Barça per protestar pel patrocini de Beko | Catalunya Diari

Una vintena d'activistes han ocupat aquest dissabte al migdia la botiga oficial del Barça al passeig de Gràcia de Barcelona com a protesta pel patrocini de Beko. «Aquesta empresa forma part del grup empresarial Koc, un dels més grans fabricants d'armament de Turquia. Koc proporciona armes i vehicles militars al règim autoritari d'Erdogan que els utilitza per massacrar el poble kurd», han recordat els concentrats, alguns integrants del Comitè de Resistència Internacionalista i d'altres de la plataforma Azadi de solidaritat amb el poble kurd.

«El Barça no ha de ser còmplice d’Erdogan»

«Beko té les mans tacades de sang i reclamem al Barça que rescindeixi el contracte amb aquest espònsor oficial del club», han exigit des d'Azadi. «Tot plegat per coherència amb els valors democràtics, de llibertat, respecte i dret a l'autodeterminació que el club representa. El Barça no ha de ser còmplice d'Erdogan», han finalitzat els concentrats.

«No és la primera vegada que el FC Barcelona passa per alt els seus valors per culpa d'un espònsor. Recordem que fa tant sols uns anys era el règim de Qatar qui patrocinava el Barça», han puntualitzat des de la plataforma Azadi, que impulsa la campanya 'Riseup of Rojava' en suport al poble kurd.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari