Fotomuntatge de l'incident i una ambulància.

Onze ferits, quatre d'ells nens, en bolcar un tren turístic a Mallorca

Un dels nens presenta una lesió greu i un altre té pronòstic reservat

Gran ensurt el que s'ha viscut aquest dimecres a la tarda a la localitat turística de Cala d'Or, al municipi mallorquí de Felanitx. El succés hauria tingut lloc al voltant de la 1 del migdia.

Segons s'ha pogut saber fins ara, tot hauria passat quan un tren turístic feia la ruta entre Cala Ferrera amb Cala d'Or. Segons les informacions oficials, l'últim vagó del tren hauria bolcat en un revolt en veure's obstaculitzat per una vorera.

En el mateix moment de l'accident, s'ha avisat els serveis d'emergències, que han traslladat fins a cinc ambulàncies fins al lloc dels fets. La majoria d'afectats han estat atesos a la zona.

Una gran part dels turistes accidentats només presentaven lesions lleus. Es tracta d'11 persones en total, quatre menors d'edat. S'ha sabut, a més, que dos nens haurien estat els més perjudicats per l'accident.

Un es troba amb pronòstic greu, encara que no se n'han detallat les lesions exactes. L'altre dels menors, de moment, té pronòstic reservat.

Foto del tren turístic bolcat.
Diverses persones han resultat ferides. | Ajuntament de Felanitx
 

Tots els accidentats que ho han necessitat han estat traslladats fins a l'hospital de Llevant i al Quirón Palmaplanas. Només tres dels afectats per l'accident no han necessitat anar fins a l'hospital.

▶️ Vídeo del dia

Protocol de 'múltiples víctimes'

Sens dubte, ha estat un succés que ha deixat commocionada la gent de la zona i que ha comportat un gran ensurt pels que es trobaven al lloc dels fets i han vist el que ha passat.

Precisament per aquest motiu, el servei d'emergències ha activat el protocol de 'múltiples víctimes' pel succés. És per això que fins a la zona s'han traslladat, com hem dit, cinc ambulàncies per atendre les víctimes.

També s'ha mobilitzat agents de la Policia Local de Felanitx, de la Policia Local de Santanyí i de la Guàrdia Civil per donar suport.

Des de l'Ajuntament de la localitat de Felanitx s'ha informat del que ha passat i ha proporcionat algunes imatges dels minuts després de l'accident.